Θα Silk υφάσματα νιώθουν σκληρά;

- Nov 09, 2019-

Τα υφάσματα μεταξιού θα αισθάνονται σκληρά; Για το πρόβλημα της αίσθησης των μεταξωτών υφασμάτων, μίλησα πραγματικά πολύ. Είπα ότι τα μεταξωτά υφάσματα είναι μαλακά, υπάκουα, μαλακά και μαλακά. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τα περισσότερα υφάσματα. Αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να κρίνετε αν το ύφασμα είναι καθαρό μετάξι.


Τα μεταξωτά υφάσματα έχουν δύο δυνατότητες, ένα είναι τα χαρακτηριστικά των υφασμάτων, όπως τα ακατέργαστα μεταξωτά υφάσματα, τα οποία είναι γενικά πιο δύσκαμπτα, όπως η οργάντζα, η ταφτά, η σακούλα Suku και το ίδιο ύφασμα. Το πάχος δεν είναι το ίδιο με το πάχος. Γενικά, όσο παχύτερο το ύφασμα, τόσο χειρότερη θα είναι η απαλότητα. Ειδικά βαρύ μετάξι, το χέρι έχει χάσει το μαλακό του χέρι.

Will Silk Fabrics Feel Hard

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι το ύφασμα γίνεται σκληρότερο όταν το ύφασμα υποστεί επεξεργασία. Η πελατειακή μας βάση είναι περισσότερα εργοστάσια ενδυμάτων, οπότε θέλουμε να είναι πιο δύσκολο για την αίσθηση του υφάσματος μας, ώστε να μπορούν να τα κόψουν. Επειδή το ύφασμα είναι μαλακό, είναι εύκολο να το φοράτε πρώτα, και τότε είναι χαοτικό όταν κόβεται και δεν είναι υπάκουο. Ως εκ τούτου, τα υφάσματα μας είναι γενικά δύσκολο να χειριστούν.


Τι κάνετε εάν αισθάνεστε σκληρά; Στην πραγματικότητα, είναι πολύ απλό. Το ένα είναι να το πλύνετε κάτω από το νερό. Είναι γενικά μαλακότερο από πριν από το πλύσιμο. Υπάρχει επίσης μια κρέμονται για μερικές ημέρες, και το ύφασμα θα είναι μαλακό μετά την είσοδο της υγρασίας στον αέρα.