Γιατί οι ισχυροί άνδρες φορούν ένα μαντήλι στη μέση τους; Η αλήθεια που δίνεται δίνει το γέλιο Netizen

- Aug 24, 2019-

Το "One Piece" είναι ένα νεανικό δράμα του αίματος, που λέει την ιστορία μιας ομάδας μοντέρνων και αιματηρών νεαρών αγοριών που προσπαθούν να αγωνιστούν για να ολοκληρώσουν τα όνειρά τους! Φυσικά, η ευτυχία που μας φέρνει είναι και αμέτρητες, αλλά σε αυτά τα θαυμάσια οικόπεδα υπάρχουν κάποιες θέσεις που αμφισβητούμε και σήμερα θα συζητήσουμε γιατί οι ισχυροί στο One Piece θα φορούν ένα φουλάρι στη μέση.

about scarf

Οι πολύ προσεκτικοί άνθρωποι του Haimi θα βρουν ότι πολλοί άνθρωποι θα φορούν ένα φουλάρι στη μέση τους, και το πιο εντυπωσιακό είναι το κίτρινο μαντίλι στο Luffy. Αν και είναι ένα δυσδιάκριτο πράγμα, τότε ξέρετε γιατί όλοι πρέπει να φέρουν ένα; Και όχι μόνο η ισχυρή, μέχρι τα άγνωστα ψάρια, μέχρι τον κλέφτη της θάλασσας, όπως η λευκή γενειάδα, η Luffy, θα βρει ένα τέτοιο κασκόλ στη μέση, τότε τι κάνει;

Ωστόσο, οι νέοι είχαν ήδη μια τέτοια περιέργεια. Η ερώτηση που έθεσαν οι νεττοί είναι τέτοια που σχεδόν όλοι οι πειρατές έδεσαν ένα πράγμα στη μέση τους. Είναι ένα κασκόλ; Ακόμα θέλουν να μάθουν πώς να φορούν Sauron στο κεφάλι; Η απάντηση δείχνει ότι αυτό δεν είναι ένα κασκόλ απλά μια "διακοσμητική ζώνη". Ακριβώς επειδή το άτομο είναι καλό, μπορώ να πάρω ένα πιστόλι και άλλα πράγματα, οπότε δεν έχει νόημα.

Αυτή η απάντηση είναι ένα χαμόγελο, αλλά είναι ένα σημαντικό νόημα. Μετά από όλα, τα κόκκινα μαλλιά πειρατικά όπλα είναι απλώς ένα καλό μέρος για να το αποθηκεύσετε, και το μαύρο γενειοφόρο μπουκάλι τοποθετείται σε αυτό το μέρος. Ακόμη και όταν είστε τραυματίες, μπορείτε να πάτε για ντύνονται, έτσι δεν είναι εντελώς χωρίς νόημα. Εξάλλου, το όπλο και το κρασί είναι απαραίτητα για τους πειρατές.

Ανακαλύψαμε ότι όχι μόνο οι πειρατές στο One Piece έχουν μια τέτοια "διακοσμητική ζώνη", αλλά και ο Captain Jack στους Πειρατές της Καραϊβικής έχει μια τέτοια "διακοσμητική ζώνη". Φαίνεται ότι το νόημα του είναι πραγματικά ασυνήθιστο! Κοιτάξτε την "διακοσμητική ζώνη" του χρησιμοποιείται για να εισαγάγετε ένα όπλο, για τους πειρατές να χρησιμοποιούν εξακολουθεί να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά αυτό είναι ο ρόλος του κασκόλ για τους πειρατές.

Τα παραπάνω δείχνουν ότι το μαντήλι εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικό. Έτσι, αν χρειαστεί να αγοράσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873
E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com