Τι είδους σχήμα προσώπου, τι είδους κασκόλ να φορέσει και τι είδους δεξιότητα

- Jun 09, 2019-

Ένα όμορφο κασκόλ δεν είναι κατ 'ανάγκη κατάλληλο για όλους να φορέσει, το πιο τέλειο σχέδιο αντιστοίχισης είναι να ταιριάζει με το σωστό σχήμα του προσώπου με το σωστό μαντήλι, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μια κατάλληλη μέθοδο πρόσδεσης.

Στρογγυλό πρόσωπο: Αν θέλετε να κάνετε το πρόσωπό σας φρεσκότερο, μπορείτε να τεντώσετε το μεταξωτό μαντήλι όσο το δυνατόν περισσότερο εστιάζοντας στο κάθετο συναίσθημα και να δώσετε προσοχή στην ακεραιότητα των κάθετων γραμμών από το κεφάλι στα πόδια και να μην χρησιμοποιήσετε το μεσαίο τμήμα. Όταν συνδέετε τον κόμπο, επιλέξτε την κατάλληλη μέθοδο γραβάτας για τα δικά σας χαρακτηριστικά φόρεμα, όπως διαμάντι κόμπος, λουλούδι με διαμάντια, τριαντάφυλλο, καρδιά κόμμωση, κόμπος, κλπ. Για να αποφύγετε την οριζόντια στοίβαξη του κόμπου γύρω από το λαιμό σας υπερβολικά ιεραρχικά.

Μακρύ πρόσωπο: Η μέθοδος της μετατόπισης του μεταξωτού υφάσματος φουλάρι οριζόντια μπορεί να δείξει το αόριστο και ανεξέλεγκτο αίσθημα του λαιμού και να αποδυναμώσει την αίσθηση του μακρινού προσώπου, όπως κόμμωση κρίνος, κόμπος κολιέ, κόμπος διπλού άκρου κλπ. Δεύτερον, το μεταξωτό μαντήλι μπορεί επίσης να στριφογυριστεί σε ένα ελαφρώς στρογγυλό σχήμα στρίψιμο, δεμένο σε σχήμα τόξου, μην τυλίξτε πολύ σφιχτά, προσπαθήστε να αφήσετε το μεταξωτό μαντήλι να φυσάει φυσικά, το foil μια αόριστη αίσθηση κομψότητας.

Αντίστροφη τριγωνική όψη: Αντεστραμμένο πρόσωπο τριγώνου αναφέρεται σε ένα πρόσωπο του οποίου το πλάτος βαθμιαία στενεύει από το μέτωπο στην κάτω γνάθο. Το πρόσωπο είναι σχετικά μονότονο και δίνει ένα πολύ σοβαρό συναίσθημα. Τα μεταξωτά κασκόλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτή τη στιγμή για να δώσουν στον λαιμό μια αίσθηση ιεραρχίας, με ένα χαοτικό και πλούσιο στυλ γραβάτας, θα υπάρξουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Όπως κόμποι τριαντάφυλλο με φύλλα, κόμποι κολιέ, μπλε και άσπρα κόμπους κλπ. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί προσοχή στη μείωση του αριθμού των μεταξωτών κασκόλ γύρω, μερικά από τα χαλαρά τρίγωνα πρέπει να ανοίγονται φυσικά, να αποφεύγονται πολύ σφιχτά και να δίνουν προσοχή στο οριζόντιο επίπεδο των κόμβων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873

E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com