Τι είδους ρούχα είναι κατάλληλα για τυπωμένα υφάσματα; Πού να βρείτε τυπωμένα υφάσματα;

- Jun 15, 2019-

Τα τυπωμένα υφάσματα, εν συντομία, βαμμένα και βαμμένα σε υφάσματα. Η διαφορά από το ζακάρ είναι ότι η εκτύπωση γίνεται με την πρώτη ύφανση του υφάσματος και στη συνέχεια την εκτύπωση του τυπωμένου σχεδίου πάνω στο ύφασμα. Το τυπωμένο ύφασμα ήταν δημοφιλές στις Δυναστείες των Τανγκ και των Τραγουδιών και έφτασε στο αποκορύφωμά του στις Δυναστείες Μινγκ και Κινγκ. Ήταν ένα must-have για προίκα και ρούχα.

Υπάρχουν πολλοί τύποι τυπωμένων υφασμάτων ανάλογα με το υλικό του ίδιου του υφάσματος και τη διαδικασία κατασκευής. Σύμφωνα με τον διαφορετικό εξοπλισμό εκτύπωσης, μπορεί να χωριστεί σε: εκτύπωση χεριών, συμπεριλαμβανομένων batik, βαφή γραβάτα, ζωγραφισμένα στο χέρι εκτύπωση κλπ., Καθώς και εκτύπωση μηχανών, μεταφορά εκτύπωσης, εκτύπωση κυλίνδρων, εκτύπωση οθόνης και ούτω καθεξής.

floral-silk-fabric-for-dressesDigital Printed Scuba Fabric

Στον σύγχρονο σχεδιασμό ενδυμάτων, ο σχεδιασμός της εκτύπωσης δεν περιορίζεται πλέον από τη διαδικασία, υπάρχει περισσότερος χώρος φαντασίας και σχεδιασμού. Τα ενδύματα των γυναικών μπορούν να σχεδιαστούν με ρομαντικά λουλούδια και πολύχρωμα ράψιμο λωρίδων και άλλα μεγάλα σχέδια για φορέματα, που δείχνουν γυναικεία θηλυκότητα και ιδιοσυγκρασία. Τα ενδύματα των ανδρών είναι κατά βάση κατασκευασμένα από απλά υφάσματα. Είναι διακοσμημένο με εκτυπώσεις και μπορεί να τυπωθεί και βαμμένο με ζώα και αγγλικά. Τα περισσότερα από αυτά είναι casual wear, η οποία υπογραμμίζει την ώριμη και σταθερή αίσθηση των ανδρών.

Silk Printing on FabricΕκτύπωση υφασμάτων σε ύφασμα

Τα τυπωμένα υφάσματα χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όχι μόνο στον σχεδιασμό ενδυμάτων, αλλά και στα οικιακά υφάσματα. Η σύγχρονη εκτύπωση μηχανών επιλύει επίσης το πρόβλημα της χαμηλής παραγωγικότητας της παραδοσιακής χειροκίνητης εκτύπωσης, γεγονός που μειώνει σημαντικά το κόστος των τυπωμένων υφασμάτων, καθιστώντας την εκτύπωση μια οικονομικά αποδοτική επιλογή υφασμάτων στην αγορά. Ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι το σχέδιο εκτύπωσης και βαφής θα εμφανιστεί ξεθωριασμένο ή αποχρωματισμένο μετά από μακροχρόνια φθορά και πλύση και θα πρέπει να δοθεί προσοχή στην καθημερινή συντήρηση.

Το όριο διαδικασίας των τυπωμένων υφασμάτων δεν είναι υψηλό και τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε μεγάλες κλωστοϋφαντουργικές πόλεις και αγορές υφασμάτων στην Κίνα. Μπορείτε επίσης να έρθετε σε εμάς στο διαδίκτυο, απλά επικοινωνήστε μαζί μας σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873

E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com