Τι είναι η εκτύπωση των υφασμάτων; Η τύπος εκτύπωσης υφάσματος

- Nov 01, 2019-

Τι είναι η εκτύπωση υφασμάτων; Ο τύπος εκτύπωσης υφασμάτων, η εκτύπωση υφασμάτων έχει μακρά ιστορία από την αρχαιότητα. Η Κίνα γνώρισε την τεχνική εκτύπωσης της εκτύπωσης γραμματοσήμων στη νεολιθική εποχή. Στην περίοδο Warring States, κατέκτησε την τεχνική εφαρμογής κοίλης εκτύπωσης σε υφάσματα. Μπορεί να ειπωθεί ότι η Κίνα είναι η παλαιότερη εταιρεία εκτύπωσης. Η χώρα όπου το σκάφος χρησιμοποιεί υφάσματα, ο τελευταίος εισέρχεται στο Δρόμο του Μεταξιού και ρέει σε ξένες χώρες.

What Is The Printing Of Fabrics

Τι είναι το ύφασμα;

Η εκτύπωση υφασμάτων είναι η διαδικασία παρουσίασης ενός σχεδίου σε ένα ύφασμα με την εφαρμογή βαφής ή βαφής. Η εκτύπωση είναι ένας τύπος τοπικής βαφής που απαιτεί ορισμένο βαθμό αντοχής χρώματος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Τι είδους εκτύπωση υφασμάτων υπάρχουν;

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για την παρουσίαση μοτίβων χρησιμοποιώντας βαφές ή επικαλύψεις. Σήμερα εξετάζουμε κυρίως τις πιο χρησιμοποιούμενες μεθόδους στον τομέα των υφασμάτων. Οι πρώτες εκτυπώσεις υφασμάτων είναι κυρίως μία, άμεση εκτύπωση και δεύτερη εκτύπωση αντι-βαφής. Τρεις μέθοδοι εκτύπωσης εκφόρτωσης, και αργότερα με την ανάπτυξη, η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας σταδιακά έχει τέσσερις, εκτύπωση χρωμάτων, πέντε, μεταφορά εκτύπωση, έξι, ψηφιακή εκτύπωση, σήμερα αυτές οι έξι μέθοδοι εκτύπωσης είναι η κύρια μέθοδος εκτύπωσης στον τομέα των υφασμάτων , εκτός από αυτό Επιπλέον, υπάρχουν μειωμένες εκτυπώσεις, συρρικνούμενη εκτύπωση, εκτύπωση επίπεδης οθόνης, εκτύπωση σε περιστροφική οθόνη, εκτύπωση νερού, εκτύπωση κόλλας, εκτύπωση μελανιού, εκτύπωση πάχους χαρτονιού, εκτύπωση αφρού, εκτύπωση νάιλον, εποξειδική εκτύπωση, εκτύπωση, συρραφή και πίεση εκτύπωσης, ζωγραφισμένα στο χέρι εκτύπωση και ούτω καθεξής.