Τι είναι το μεταξωτό ύφασμα

- Jun 09, 2020-

Το μεταξωτό μαντήλι δεν είναι απαραιτήτως μεταξωτό ύφασμα, αλλά μπορεί επίσης να είναι μετάξι σαν χημικό ύφασμα. Επομένως, συνιστάται να ελέγξετε την περιγραφή της σύνθεσης του σήματος πλύσης της ετικέτας από κασκόλ μετάξι όταν αγοράζετε μεταξωτό μαντήλι, για να προσδιορίσετε αν είναι μεταξωτό υλικό, το οποίο γενικά σηματοδοτεί 100% μετάξι, και το αναμεμιγμένο ύφασμα σημειώνει γενικά το 100% μετάξι.

Τα μεταξωτά υφάσματα πρέπει να κυριαρχούνται από μετάξι. Τα μεταξωτά κασκόλ πρέπει να είναι τόσο λεία και φιλικά προς το δέρμα όσο ήταν όταν αγοράστηκαν. Αφού ξεπλυθεί με νερό, χρησιμοποιήστε μισή λεκάνη νερού σε περίπου 30 ℃, βάλτε ένα μικρό κουτάλι ξύδι, εμποτίστε τα ρούχα για 20 λεπτά και μην τα στρίψετε. Κρεμάστε τα στον αέρα με νερό και κρεμάστε τα για να στεγνώσουν. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να αφαιρέσετε τις ρυτίδες και να τα αναμορφώσετε. Όταν είναι μισά στεγνά, γεμίστε ένα γυάλινο μπουκάλι ζεστού νερού ή σιδερώστε τα σε χαμηλή θερμοκρασία.

Το 100% μεταξωτό ύφασμα χαρακτηρίζεται από ισχυρή άνεση, καλή απορρόφηση, αφύγρανση, ηχοαπορρόφηση και απορρόφηση σκόνης. Το μετάξι αποτελείται από φυτικές ίνες, με απαλή και απαλή υφή και λεπτή αφή. Σε σύγκριση με άλλα υφάσματα από ίνες, ο συντελεστής τριβής μεταξύ μεταξιού και ανθρώπινου δέρματος είναι μόνο 7,4%. Επομένως, όταν το ανθρώπινο δέρμα έρχεται σε επαφή με μεταξωτά προϊόντα, παράγει συχνά μια απαλή και λεπτή αίσθηση. Το 100% μετάξι έχει φυσική απορρόφηση υγρασίας και αφύγρανση, η οποία είναι ασύγκριτη με άλλες τεχνητές ίνες. Λόγω της πορώδους φύσης του, το μετάξι μπορεί να απορροφήσει το κενό αέρα. Το μετάξι μπορεί να απορροφήσει ή να διανείμει νερό στον αέρα, έτσι ώστε να μπορεί να απορροφήσει υγρασία σε υγρό περιβάλλον και να απελευθερώσει υγρασία σε ξηρό περιβάλλον. Επομένως, εκτός από την αυτορυθμιζόμενη ικανότητά του, μπορεί επίσης να βοηθήσει το δέρμα των ανθρώπων&# 39 ή άλλα μεταξωτά προϊόντα να διατηρήσουν συγκεκριμένη υγρασία. Εάν φοράτε μεταξωτά ρούχα το καλοκαίρι, μπορείτε επίσης να απελευθερώσετε γρήγορα τον ιδρώτα και τη θερμότητα, με ισχυρή διαπερατότητα αέρα, κάνοντας τους ανθρώπους να αισθάνονται δροσεροί και ασύγκριτοι.

Επιπλέον, λόγω της μικρής θερμικής μετουσίωσης και της θερμικής αντοχής των ινών από μετάξι, η θερμοκρασία καύσης είναι 300 ~ 400 ℃, η οποία είναι ένα είδος πυρίμαχης ίνας, που παίζει πολύ υψηλό ρόλο σε επιβραδυντικό φλόγας