Τι είναι τυπωμένο ύφασμα

- Sep 26, 2018-

Η απλή κατανόηση των τυπωμένων υφασμάτων είναι ότι τα υφάσματα πρώτα υφαίνονται και στη συνέχεια τυπώνονται στο τυπωμένο σχέδιο. Σύμφωνα με τα διαφορετικά υλικά εκτύπωσης και τη διαδικασία εκτύπωσης, τα τυπωμένα υφάσματα ταξινομούνται επίσης.


Οι ταξινομήσεις που καθορίζονται από τα υλικά εκτύπωσης είναι ενεργή εκτύπωση και εκτύπωση χρωστικών ουσιών.

Η εκτύπωση χρωστικών ουσιών είναι μια αντιδραστική χρωστική ουσία, η τιμή είναι σχετικά φτηνή, αλλά τώρα υπάρχουν πολλά ειδικά υλικά εκτύπωσης, η τιμή δεν είναι φθηνή.


Η αντιδραστική βαφή είναι μια αντιδραστική χρωστική ουσία, η οποία καθιστά το ύφασμα εξαιρετικό σε αντιδιαρρηκτική απόδοση, υψηλή καθαριότητα, υψηλή αντοχή χρώματος και υψηλό κόστος.

Οι ταξινομήσεις που καθορίζονται από τη διαδικασία εκτύπωσης έχουν ως εξής:

Πρώτα απ 'όλα, τα τυπωμένα υφάσματα χωρίζονται σε υφάσματα τυπωμένα με μελάνη και υφάσματα εκτυπωμένα με μεταφορά. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο υφασμάτων είναι ότι η διαδικασία εκτύπωσης είναι διαφορετική.


Πρώτη ματιά στα τυπωμένα με μελάνη υφάσματα, γενικά χωρισμένα σε περιστροφικά υφάσματα εκτύπωσης και τυπωμένα υφάσματα επίπεδων δικτύων. Τα κινεζικά δίχτυα εκτύπωσης δεν αναπτύσσουν εδώ τις διαδικασίες παραγωγής τους. Οι αναγνώστες που πρέπει να γνωρίζουν μπορούν να διαβάσουν τη διαδικασία εκτύπωσης. "Το προϊόν εισάγει κυρίως τα χαρακτηριστικά του: η παραγωγή εκτύπωσης επίπεδης οθόνης έχει χαμηλή απόδοση, αλλά ευρεία προσαρμοστικότητα, ευέλικτη εφαρμογή, κατάλληλη για παραγωγή μικρών παρτίδων και πολλαπλών ποικιλιών. τα πλεονεκτήματα της εκτύπωσης κυλίνδρων και επίπεδης οθόνης, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στην λεπτότητα του σχεδίου και τον πλούτο του εκτυπωτικού χρώματος.


Η διαδικασία εκτύπωσης μεταφοράς του μεταξοτυπικού υφάσματος είναι απλή, η επένδυση είναι μικρή και η παραγωγή είναι ευέλικτη.