Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του μεταξιού

- Jan 02, 2020-

Πρώτα απ 'όλα, το μετάξι είναι φυσικό, ακίνδυνο και έχει καλή συγγένεια με το δέρμα, έτσι τα μεταξωτά προϊόντα έχουν καλή άνεση μετά τη φθορά και ο συντελεστής τριβής της μεταξωτής επιφάνειας είναι χαμηλός και πολύ ομαλός, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή στενών ρούχων.

Δεύτερον, το μεταξωτό ύφασμα έχει πολύ καλή απορρόφηση υγρασίας και αφύγρανση, η οποία καθορίζεται από την πορώδη δομή της ίνας του υφάσματος. Το μεταξωτό ύφασμα μπορεί να ελέγξει την υγρασία στην πιο κατάλληλη αναλογία για το ανθρώπινο σώμα, οπότε θα είναι πολύ δροσερό ακόμη και το καλοκαίρι. Η εξαιρετική διατήρηση της ζεστασιάς του μεταξιού είναι επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Το πάπλωμα και άλλα μεταξωτά υφάσματα που καλύπτουμε το χειμώνα έχουν πολύ καλή διατήρηση της ζεστασιάς.

Επιπλέον, το μετάξι έχει επίσης τα χαρακτηριστικά της προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, της ηχοαπορρόφησης και της αντοχής στη θερμότητα, αλλά αυτό το είδος υφάσματος έχει επίσης κάποια ελαττώματα, δηλαδή είναι εύκολο να μούχλα σε περίπτωση υγρασίας και είναι εύκολο να εμφανιστεί κίτρινο μετά από πολύ καιρό -Μερική χρήση, οπότε χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τη φροντίδα του μεταξιού υφάσματος.


Double Face Scarf