Τύποι τυπωμένων υφασμάτων

- Aug 24, 2019-

1.Transfer εκτύπωση

Η μέθοδος εκτύπωσης χρησιμοποιείται αρχικά για την εκτύπωση της χρωστικής στο χαρτί για να γίνει χαρτί εκτύπωσης μεταφοράς και στη συνέχεια να μεταφερθεί το χρώμα στο ύφασμα μέσω υψηλής θερμοκρασίας (θέρμανση και πίεση στο πίσω μέρος του χαρτιού), που χρησιμοποιείται γενικά για υφάσματα από χημικές ίνες, από φωτεινά χρώματα και ωραία στρώματα. Το μοτίβο λουλουδιών είναι ρεαλιστικό και καλλιτεχνικό, αλλά η διαδικασία αυτή τη στιγμή ισχύει μόνο για μερικές συνθετικές ίνες, όπως είναι ο πολυεστέρας.

Η διαδικασία εκτύπωσης μεταφοράς είναι απλή, η επένδυση είναι μικρή και η παραγωγή είναι ευέλικτη. Αυτή τη στιγμή είναι δημοφιλής στην αγορά ... Αλλά για να είμαι ειλικρινής, η εκτύπωση μεταφοράς και άλλοι τύποι εκτύπωσης συγκρίνονται, η τιμή είναι υψηλότερη, αλλά υπάρχει ένας ορισμένος βαθμός.

2. Εκτυπώστε την εκφόρτωση

(εκτύπωση εκφόρτωσης) χρησιμοποιώντας βαφές που δεν είναι ανθεκτικές στον παράγοντα βαφής, μετά από ξήρανση, εκτύπωση με βαφή χρώματος που περιέχει παράγοντα εκκένωσης ή παράγοντα ανθεκτικό στις βαφές ταυτόχρονα, μετά από επεξεργασία, εκτύπωση Η βαφή το χρώμα του εδάφους καταστρέφεται και αποχρωματίζεται σχηματίζοντας ένα λευκό σχέδιο στο έδαφος ή ένα έγχρωμο σχέδιο που σχηματίζεται από τη βαφή της χρωστικής λουλουδιών. Επίσης γνωστή ως άσπρη ή έγχρωμη έλξη. Μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα να πλένονται τα ρούχα; Το χρώμα των ρούχων φαίνεται να έχει ξεπλυθεί πολύ, και το μουτζουρωμένο ~ ~ Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η εκτύπωση. Η αρχή της εκτύπωσης είναι να εξαγάγει το χρώμα των ινών υφάσματος και να το κάνει σε ένα άλλο ελαφρύτερο χρώμα. Είναι σαν αποτέλεσμα πλυσίματος. Είναι ένα είδος δροσερής εκτύπωσης για τους άνδρες!

3. Μειωμένη εκτύπωση

Η μέθοδος χρησιμοποιεί τη διαφορά στις ιδιότητες χημικής αντίστασης των διαφορετικών ινών στο ενδιάμεσο ή αναμεμιγμένο ύφασμα, εφαρμόζοντας έναν παράγοντα απογύμνωσης για να απομακρύνει μερικώς μία από τις ίνες στο ύφασμα με μια διαδικασία εκτύπωσης και συγκρατώντας άλλες ίνες για να σχηματίσουν ένα ημιδιαφανές σχέδιο. Επίσης ονομάζεται εκτύπωση καψίματος ή εκτύπωση καπνού.

4. Μειώστε την εκτύπωση

Χρησιμοποιώντας μία μέθοδο εκτύπωσης, ένα χημικό που μπορεί να επεκτείνει ή να συστέλλει την ίνα εφαρμόζεται τοπικά στο ύφασμα και με κατάλληλη επεξεργασία, η διαφορά μεταξύ της ίνας στο τμήμα εκτύπωσης και της ίνας στο μη εκτυπωτικό τμήμα προκαλείται να διογκωθεί ή συστέλλονται, επιτυγχάνοντας έτσι ένα προϊόν που έχει κανονικό άνισο σχέδιο στην επιφάνεια. Ένας βαμβακερός τυπογραφικός μηχανισμός όπως καυστική σόδα ως παράγοντας διογκώσεως. Επίσης ονομάζεται κοίλη και κυρτή εκτύπωση.

5. Εκτύπωση επίπεδης οθόνης

Το καλούπι εκτύπωσης είναι ένα πλέγμα πολυεστέρα ή νάυλον (πλάκα λουλουδιών) στερεωμένο σε ένα τετράγωνο πλαίσιο και έχον ένα κοίλο σχέδιο. Το μοτίβο στην πλάκα λουλουδιών μπορεί να διέλθει μέσω της έγχρωμης πάστας και το σχέδιο χωρίς το σχέδιο κλείνει το πλέγμα με ένα στρώμα πολυμερούς φιλμ. Κατά την εκτύπωση, το μεμβράνη πιέζει το ύφασμα και το μεμβράνη είναι χρωματισμένο με μια σπάτουλα και αποξέεται εμπρός και πίσω με μία λεπίδα για να κάνει το έγχρωμο πολτό να περάσει από το σχέδιο για να φτάσει στην επιφάνεια του υφάσματος. Η εκτύπωση επίπεδης οθόνης έχει χαμηλή απόδοση στην παραγωγή, αλλά έχει ευρεία προσαρμοστικότητα και ευέλικτη εφαρμογή και είναι κατάλληλη για παραγωγή μικρών παρτίδων και πολλαπλών ποικιλιών.

Printed fabric