Η προέλευση των κασκόλ

- Nov 24, 2018-

Οι πρόγονοί μας στην αρχαιότητα, στην εποχή του Τσιούου, ο Κίτρινος αυτοκράτορας, εκείνοι που κέρδισαν τα ζωικά δέρματα απονεμήθηκαν σε όσους αξίζουν να επιβεβαιωθούν. Δηλαδή, το μαντήλι δεν ήταν μόνο για τις φυσιολογικές ανάγκες της ζεστασιάς, αλλά και για πνευματική άνεση και ενθάρρυνση. Φυσικά, τα δέρματα των ζώων εκείνη την εποχή πρέπει να είναι μη επεξεργασμένα, ή με αίμα, πολύ τραχιά.

Φουλάρι με ίνες από μπαμπού

Τα σύγχρονα κασκόλ είναι κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για κρύες και σκόνη διακοσμητικές διακοσμήσεις όπως λαιμούς, σάλια και μπάλες. Το βαμβάκι, το μετάξι, το μαλλί και οι χημικές ίνες χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες. Οι μέθοδοι επεξεργασίας περιλαμβάνουν ύφανση, πλέξιμο και πλέξιμο με το χέρι. Σύμφωνα με το σχήμα του υφάσματος, μπορεί να χωριστεί σε τετράγωνο μαντήλι και μακρύ μαντήλι. Εάν ένα τετράγωνο μαντήλι κόβεται διαγώνια, γίνεται τριγωνικό μαντήλι μετά το ράψιμο. Υπάρχουν απλά χρώματα, έγχρωμα χρώματα και εκτύπωση και άλλες ποικιλίες. Για να γίνει το χέρι απαλό, καθαρό και ανθεκτικό, οι πιο υφαντές τετράκλινες πετσέτες είναι κατασκευασμένες από απλή, στριφτά ή σατέν ύφανση. Το στημόνι και το ύφασμα από μεταξωτά κασκόλ συνήθως κατασκευάζονται από μετάξι 20-22 denier ή χημικές ίνες, κυρίως λευκή ύφανση. Τα μεταξοτυπία είναι ραφιναρισμένα, βαμμένα ή τυπωμένα. Ελαφριά και διαφανή υφή, απαλή και ομαλή αίσθηση, βάρος μεταξύ 10-70 g / m 2. Για την άνοιξη και το φθινόπωρο, υπάρχουν σατέν καρφίτσα, κρέπα de chine, twill μετάξι και άλλες ποικιλίες. Μακρύ φουλάρι με τα αυτιά και στα δύο άκρα, τα αυτιά πρέπει να έχουν ύφανση αυτιά, να γεμίζουν αυτιά και να τυλίγουν αυτιά. Υφάσματα υφαντά περιλαμβάνουν απλή ύφανση, ύφανση ύφανση, κυψελοειδή και στημονιού ύφανση. Τα υφαντά και πλεκτά κασκόλ έχουν τραβήξει κασκόλ, τα οποία παράγονται τραβώντας το κενό του κασκόλ μέσω ενός σύρματος ή μπαγιονέτ. Η επιφάνεια του μαλλιού είναι μικρή και πυκνή και η λαβή είναι παχιά, πράγμα που βελτιώνει τη συγκράτηση της ζεστασιάς του υφάσματος. Τα μάλλινα μαντήλια μπορούν επίσης να συρρικνωθούν για να επιτύχουν παχιά μαλλιά και συμπαγή υφή. Το στημόνι και το κρότωμα των μακριών μεταξωτών κασκόλ κατασκευάζονται κυρίως από μετάξι 20/22 denier ή 120 denier γυαλιστερό ρεγιόν και το νήμα υφαδιού είναι συνήθως κατασκευασμένο από ισχυρά νήματα. Μετά τη βαφή, την εκτύπωση ή τη ζωγραφική, κέντημα και ούτω καθεξής, το σώμα μεταξιού είναι κυρίως ρεαλιστικά σχέδια λουλουδιών. Η μεταξωτή επιφάνεια είναι μαλακή, λεία και πολύχρωμη.

Με την ανάπτυξη της κοινωνίας και την αύξηση του πληθυσμού, οι άνθρωποι χρειάζονται κασκόλ όλο και περισσότερο, και η επεξεργασία των κασκόλ είναι επίσης πολύ ωραία. Ακόμα κι αν φορούμε πραγματικά δέρματα ζώων, θα περάσουμε από πολλές διαδικασίες επεξεργασίας και δεν θα αισθανόμαστε την αιματηρή φύση του ίδιου του θηρίου. Επιπλέον, η ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού δεν μας επιτρέπει να σκοτώνουμε πολλά ζώα. Δεν αποτελούν πλέον αντικείμενο ανθρώπινης κατάκτησης, αλλά το αντικείμενο της προστασίας μας. Οι μόδα θέλουν να φορούν κασκόλ ζώων, που δεν είναι πλέον πραγματική γούνα, έχουν εξελιχθεί σε μετάξι, κασμίρ και άλλα πολύ μαλακά υλικά. Το μοτίβο των ζώων είναι μόνο μια μορφή, δηλαδή διατηρεί μόνο το ζωικό μοτίβο. Το ύφος του κασκόλ και η αντιστοίχιση των ρούχων κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν μοντέρνα. Τι εκτύπωση λεοπάρδαλης, εκτύπωση ζέβρας και φίδι φουλάρι;