Το διαφορετικό μεταξύ ψηφιακής εκτύπωσης και παραδοσιακής εκτύπωσης

- May 28, 2020-

1. Παραδοσιακή εκτύπωση και υπάρχοντα προβλήματα

Τώρα, η παραδοσιακή διαδικασία εκτύπωσης είναι αρκετά ώριμη, η πιο κοινή είναι η εκτύπωση στρογγυλής οθόνης και η εκτύπωση επίπεδης οθόνης. Η περιστροφική εκτύπωση οθόνης είναι μια μέθοδος εκτύπωσης που χρησιμοποιεί ξύστρα για να κάνει την πάστα χρώματος στην περιστροφική οθόνη τυπωμένη στο ύφασμα κάτω από την πίεση. Η περιστροφική οθόνη μπορεί να ολοκληρωθεί μετά από περισσότερες από δέκα διαδικασίες, οι οποίες μπορούν να χαράξουν πολύ ακριβείς λεπτές γραμμές, έτσι ώστε να μπορεί να εκτυπώσει λεπτά και μαλακά μοτίβα. Η διαδικασία εκτύπωσης επίπεδης οθόνης χρησιμοποιεί τη διαδικασία εκτύπωσης επίπεδης οθόνης, η οποία έχει τρεις τύπους χειροκίνητης πλάκας, ημι-αυτόματη πλάκα και πλήρως αυτόματη πλάκα, καλύπτοντας μια περιοχή γης Μεγάλη περιοχή, εκτύπωση επίπεδης οθόνης δεν χρειάζεται μόνο ακριβή διαχωρισμό χρωμάτων, αλλά και για να μάθετε την κυκλοφορία του σχεδίου μονάδας, η ταχύτητα παραγωγής είναι αργή, η έξοδος είναι χαμηλή.


Ωστόσο, μετά από χρόνια τεχνολογικής καινοτομίας και ανάπτυξης της ψηφιακής εκτύπωσης, τα προβλήματα της παραδοσιακής εκτύπωσης γίνονται όλο και πιο προφανή:

1. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της προστασίας του περιβάλλοντος, η παραδοσιακή εκτύπωση χρησιμοποιεί περισσότερο νερό και ηλεκτρική ενέργεια, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και ρυπαίνει σοβαρά·

2. Λόγω του περιορισμού της αντιστοίχισης χρώματος, μόνο μια ντουζίνα χρώματα μπορούν να εκτυπωθούν σε μία μηχανή εκτύπωσης ταυτόχρονα, και τα σταδιακά χρώματα με φυσική μετάβαση δεν μπορούν να εκτυπωθούν?

3. Περιορίζεται από την έκδοση, το μέγεθος του προτύπου είναι επίσης περιορισμένη, πολύ μεγάλο μοτίβο δεν μπορεί να εκτυπωθεί?

4. Περιορισμένος από το χρόνο και το κόστος, ο χρόνος παραγωγής πιάτων είναι πάρα πολύ μακρύς και η διαδικασία είναι κουραστική, ενώ η απάντηση της μικρής παρτίδας και των εξατομικευμένων παραγγελιών είναι αργή και το κόστος είναι υψηλό

5. Οι απαιτήσεις σχεδίων είναι διαχωρίσιμα σχέδια με ορισμένους κανόνες επανάληψης, ειδάλλως δεν μπορεί να τυπωθεί, το οποίο περιορίζει το σχέδιο σχεδίων του σχεδιαστή.

2 πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης

1. Τεχνικά πλεονεκτήματα

(1) Πρότυπο σχεδίου λογισμικού υπολογιστών

(2) Υψηλή ακρίβεια εκτύπωσης

(3) Γρήγορη απάντηση και εξατομικευμένη επιδίωξη

(4) Παραγωγή μικρών παρτίδων

(5) Πράσινη προστασία του περιβάλλοντος

2. Πλεονεκτήματα σχεδίου

(1) Κατάλληλη αλλαγή καμπύλης

(2) γρήγορο επαναλαμβανόμενο σχέδιο

(3) Πλεονεκτήματα της αλλαγής σχεδίου χρώματος

(4) Μεταβαλλόμενα ψηφιακά πλεονεκτήματα αποτελεσμάτων

(5) Φυσική επίδραση κλίσης μετάβασης

(6) Τρισδιάστατο σχέδιο σχεδίων