Η διαφορά μεταξύ των μεταξωτών κασκόλ και κασκόλ που είναι πιο κατάλληλα για δώρα;

- Nov 15, 2019-

Η διαφορά μεταξύ μεταξωτών κασκόλ και κασκόλ, τα οποία είναι πιο κατάλληλα για δώρα; Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαφορές μεταξύ των μεταξωτών κασκόλ και των κασκόλ. Η διαφορά μεταξύ των δύο αντικατοπτρίζεται κυρίως στο πάχος, το σκοπό και το σχήμα. Τα μεταξωτά κασκόλ είναι πολύ λεπτά και λεπτά. Χρησιμοποιούνται γενικά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα κασκόλ είναι χοντρά και χρησιμοποιούνται γενικά το χειμώνα. Τα περισσότερα από τα μεταξωτά κασκόλ χρησιμοποιούνται για διακόσμηση. Η ζεστασιά των κασκόλ είναι μεγαλύτερη από τη διακοσμητική λειτουργία.

The Difference Between Silk Scarves And Scarves

Τα μεταξωτά κασκόλ και τα κασκόλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ζεστασιά και διακόσμηση. Αποτελούν αναπόσπαστο αξεσουάρ στην καθημερινή σάλτσα. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι κυρίως το πάχος του υλικού, η εποχή χρήσης και το ύφος. Οι συγκεκριμένες διαφορές αντικατοπτρίζονται:


1. Η εποχή χρήσης είναι διαφορετική. Τα μεταξωτά κασκόλ είναι πολύ κατάλληλα για την άνοιξη, το φθινόπωρο και το καλοκαίρι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ταιριάζουν τα ρούχα γύρω από το λαιμό, το οποίο παίζει ρόλο στην διακοσμητική διακόσμηση. Τα κασκόλ είναι πιο κατάλληλα για το φθινόπωρο και το χειμώνα, που χρησιμοποιούνται κυρίως για την προστασία του κρύου.


2. Το πάχος δεν είναι το ίδιο. Τα μεταξωτά κασκόλ είναι σχετικά ελαφριά και λεπτή. Τα πιο συνηθισμένα υφάσματα είναι μαλλί, σιφόν, μετάξι, βαμβάκι και ύφασμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην τσάντα και τα ρούχα εκτός από το λαιμό. Τα κασκόλ είναι παχύτερα, συμπεριλαμβανομένου του βαμβακιού, του μαλλιού, του κασμίρ κλπ., Τα οποία έχουν καλή ζεστασιά.


3. Το στυλ είναι διαφορετικό. Τα στυλ των μεταξωτών κασκόλ είναι μακριές λωρίδες, τρίγωνα, τετράγωνα κλπ., Με διάφορα σχήματα, πλούσια χρώματα, διάφορα στυλ, κατάλληλα για άτομα διαφορετικών ηλικιών και μεταξωτά κασκόλ όπως αεροσυνοδούς και ψηφοφόρους. Το κασκόλ είναι κυρίως τετράγωνο και τα χρώματα και τα σχέδια είναι σχετικά απλά.


Ποιο κασκόλ και κασκόλ μετάξι είναι πιο κατάλληλο για δώρα; Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι τα μεταξωτά κασκόλ είναι πιο κατάλληλα για δώρα.