Η εξέλιξη της τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης

- Dec 24, 2019-

1. Τα υλικά αναπτύσσονται προς διαφοροποίηση και προστασία του περιβάλλοντος. Με τη διαφοροποιημένη ανάπτυξη του χρώματος ψηφιακής εκτύπωσης, η έρευνα και ανάπτυξη ψηφιακού μελανιού και σκόνης λαδιού είναι επίσης προς την κατεύθυνση της διαφοροποίησης. το μελάνι με βάση το νερό αντικαθιστά το μελάνι με βάση το λάδι, το οποίο καθιστά το χρώμα πιο ρεαλιστικό και πληροί τις απαιτήσεις της συνεχώς βελτίωσης της ποιότητας προστασίας του περιβάλλοντος.

2. Το υλικό αναπτύσσεται προς τη μικρογραφία και τη λειτουργικότητα. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες εξατομικευμένης εκτύπωσης της&# 39, να μειωθεί ο όγκος του εξοπλισμού, να μειωθεί ο χώρος στο δάπεδο και να αναπτυχθεί προς τη μικρογραφία. βελτιώστε τις λειτουργίες, ένα μηχάνημα με πολλαπλές λειτουργίες και αναπτύξτε προς λειτουργικότητα.

3. Η ενημέρωση λογισμικού επιταχύνεται. Η ανάπτυξη λογισμικού είναι ο πυρήνας της έξυπνης ψηφιακής εκτύπωσης. Μέσω της συνεχούς βελτίωσης και ενημέρωσης του λογισμικού, αυξήστε την οργανική ολοκλήρωση των διαδικασιών εκτύπωσης και το επίπεδο πληροφοριών παραγωγής, πραγματοποιήστε ψηφιακή ροή εργασίας και βελτιώστε την απόδοση εκτύπωσης.

Polyester Long Scarf