Τα μεταξωτά κασκόλ είναι έξυπνα προσαρμοσμένα έτσι ώστε να μπορεί να σας δει περισσότερο στο πλήθος.

- Apr 05, 2019-

Απλά επειδή σε είδε περισσότερο στο πλήθος. Στην εποχή που επικρατούν σήμερα μεταξωτά κασκόλ διαφόρων χρωμάτων, πώς να ταιριάζουν σωστά και να δένουν σωστά, προκειμένου να δείξουν την τέλεια φιγούρα στο πλήθος και το διπλάσιο του ρυθμού ανάκαμψης έχει γίνει ο στόχος επιδίωξης των περισσότερων γυναικών.


Μεταξωτό φουλάρι , έθιμο μαντήλι


Η Elizabeth Taylor είπε: «Οι γυναίκες που δεν φορούν μεταξωτά κασκόλ είναι οι πιο απελπιστικές γυναίκες». Η Audrey Hepburn είπε κάποτε: «Όταν έβαλα ένα μεταξωτό μαντήλι , δεν ένιωσα ποτέ τόσο καθαρά ότι ήμουν γυναίκα, μια όμορφη γυναίκα. Έχω μόνο ένα πουκάμισο, μια φούστα, ένα μπερέ και ένα παπούτσι, αλλά έχω 14 κασκόλ.


Η παρακάτω είναι μια απλή μέθοδος διακόσμησης μεταξωτών κασκόλ .


Εάν έχετε ένα λεπτό λαιμό, τότε ευτυχώς μπορείτε να κάνετε τολμηρές προσπάθειες να συνδέσετε διάφορα στυλ των μεταξωτών κασκόλ. Για παράδειγμα, ένα μετάξι κασκόλ είναι απλώς "δεμένο" στο λαιμό. Όσο για το πώς να το δένουν, οι γυναίκες με μακριά λαιμούς μπορούν να το δοκιμάσουν.


Αν έχετε μικρότερο λαιμό, θα είστε πιο επικριτικοί για το χρώμα, την υφή και τη γραβάτα των μεταξωτών κασκόλ . Προτάσεις μπορούν να επιλεγούν λεπτό μεταξωτό μαντήλι , δεν χρειάζεται να καλύψει πάρα πολύ το λαιμό, επίσης δεν πρέπει να συνδέσει το μαντήλι στο κέντρο του λαιμού, προσπαθήστε να συνδεθείτε όσο το δυνατόν χαμηλότερα για να σχηματίσουν ένα σχήμα V, τότε ο λαιμός μπορεί να επιμήκυνε οπτικά. Τα μεταξωτά κασκόλ με υπερβολικά περίπλοκα σχέδια ή υπερβολικά μεγάλα σχέδια μπορεί επίσης να κάνουν το λαιμό να είναι πιο κοντό.


Τέλος, η επίδραση ενός μεταξωτού κασκόλ πρέπει να είναι ανάλογη προς το σχήμα. Οι μικρές και εξαιρετικές γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τα κασκόλ που είναι πάρα πολύ μεγάλα και πολύ βαριά.


Για τους κατασκευαστές προσαρμογής μαντήλι: Guoyun Silk Επιλέγει ένα μεταξωτό μαντήλι που ταιριάζει. Ολοκληρώνει το ήμισυ του σχεδίου της διαμόρφωσης τέλειου αριθμού και είναι επίσης ένα μαγικό όπλο για να αυξήσει τη γοητεία και την εμπιστοσύνη των γυναικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873

E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com