Μέθοδος καθαρισμού κασκόλ μεταξιού

- Nov 22, 2019-

Το μεταξωτό μαντήλι γεννιέται με αίσθηση ρευστότητας, συν βαμμένες εκτυπώσεις, η απόδοση στοιχείων μόδας, υπάρχει μια ρομαντική αίσθηση. Λοιπόν, πώς να πλένετε το μεταξωτό μαντήλι, φυσικά, υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι, επιτρέψτε μου να εισαγάγω τη μέθοδο καθαρισμού του μεταξιού μαντήλι:

1. Το μεταξωτό μαντήλι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη συρρίκνωση, επομένως πρέπει να πλυθεί, αλλά δεν πρέπει να πλυθεί με πλυντήριο. Μην το πλένετε με ζεστό νερό 30 βαθμών και άνω και μην το ανακατεύετε με άλλα ρούχα. Μην χρησιμοποιείτε έντονα τρίψιμο ή στρίψιμο κατά το πλύσιμο με το χέρι. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε μια μέθοδο αφρισμού ή τσίμπημα. Η μέθοδος πρέπει να είναι πολύ ήπια. Επίσης, προσέξτε να μην μουλιάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι το κλειδί για το πώς να πλένετε το μεταξωτό μαντήλι.

2. Το μεταξωτό μαντήλι δεν είναι κατάλληλο για πλύσιμο με σκόνη πλύσης και σαπούνι, που θα κάνουν το μαντήλι κίτρινο και σκληρό. Κατά το πλύσιμο, χρησιμοποιήστε ένα όξινο απορρυπαντικό ή ένα ελαφρύ αλκαλικό απορρυπαντικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό απορρυπαντικό από μετάξι, όπως το μετάξι ή ένα ήπιο απορρυπαντικό. Αν δεν το έχετε, σκεφτείτε το να το χρησιμοποιήσετε. Σαμπουάν και αφρόλουτρο υψηλής ποιότητας για καθαρισμό. Αυτό έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο πλύσης μεταξωτών κασκόλ.

Silk Scarf Cleaning Method

3. Το μεταξωτό μαντήλι δεν μπορεί να τυλίξει άμεσα με το χέρι και μια μεγάλη ποσότητα νερού πρέπει να πιεστεί έξω με το χέρι. Τα μεταξωτά κασκόλ δεν μπορούν να εκτεθούν απευθείας στον ήλιο, αλλά θα πρέπει να στεγνώσουν στη σκιά έτσι ώστε να μην ξεθωριάσουν.

4. Όταν δεν χρησιμοποιείται, είναι καλύτερο να κλείσετε τη χάρτινη σακούλα. Όταν αποθηκεύονται, οι μεταξοσκώληκες φοβούνται τα έντομα και συντηρούνται καλύτερα με φυσικά εντομοαπωθητικά μπαχαρικά. Επιπλέον, το μετάξι μουριάς φοβάται περισσότερο τα αιχμηρά αντικείμενα, οπότε προσπαθήστε να μην τρίψετε τα τραχιά αντικείμενα.

5. Το μεταξωτό μαντήλι είναι εύκολο να τσαλακωθεί και πρέπει να σιδερώνεται κατά καιρούς. Κατά το σιδέρωμα, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο χαμηλής θερμοκρασίας σιδήρου. Η χρήση πολύ υψηλής θερμοκρασίας θα καταστρέψει τις ίνες του μεταξιού. Πρέπει να σιδερώσετε όταν είναι 80% στεγνό, και δεν πρέπει να ψεκάζεται απευθείας, και στην αντίθετη πλευρά της πετσέτας, η θερμοκρασία ελέγχεται μεταξύ 100-180 μοίρες.

Όταν φοράτε το πλυμένο μεταξωτό μαντήλι και το δείχνετε σε όλους, όλα τα μάτια σας θα εστιάσουν σε εσάς και θα σας κάνουν να νιώσετε σαν αστέρι.