Αποθήκευση κασκόλ

- Sep 26, 2018-

1. Αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεταξωτό μαντήλι χωρίς να χρησιμοποιήσετε ζεστό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας. Πιστεύω ότι η συχνότητα χρήσης θα αυξηθεί σημαντικά. Εδώ, θα σας συστήσω σε τέσσερις μεθόδους συλλογής που δεν είναι εύκολο να παράγουν πτυχές και είναι εύκολο να βρεθούν και να μην καταλάβουν χώρο. . Δοκιμάστε το σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες.


(1) Τα κρεμάστρες για κρεμαστά παντελόνια κοστούμι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διπλώσουν τα μεταξωτά κασκόλ σε κατάσταση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως, και καθορίζονται από κλιπ, το οποίο είναι πολύ βολικό να ληφθεί.


(2) Χρησιμοποιώντας ένα μικρό συρτάρι συλλογής από χαρτόνι, μπορεί να επιλεγεί ένα προϊόν με πλάτος περίπου 30 cm και το 1/4 του κασκόλ μπορεί να διπλωθεί και να διπλωθεί.


(3) Κρεμάστε ένα πλήθος από διπλωμένα κασκόλ μετάξι στην κρεμάστρα και στερεώστε τα με μανταλάκια. Αν οι μανταλάκια αφήνουν σημάδια στα μεταξωτά κασκόλ, μπορεί να τοποθετηθεί παχύ χαρτί μεταξύ των κλιπ και των κασκόλ.


(4) Διπλώστε το μεταξωτό φουλάρι σε μέγεθος 1/4 και το τοποθετήστε σε ένα φάκελο με πολλαπλά στρώματα εσωτερικών στρώσεων. Όταν ο φάκελος είναι τοποθετημένος επίπεδος, δεν θα δημιουργήσει τσακίσεις και θα είναι ξεκάθαρο με μια ματιά.


Δεδομένου ότι η χρήση των μεταξωτών κασκόλ δεν περιορίζεται από τις εποχές, ο χρόνος συλλογής είναι σχετικά μικρός. Αν πρόκειται για μακρά συλλογή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ακόλουθες δύο μέθοδοι:


(1) Το πρώτο είναι να χρησιμοποιήσετε τον πυρήνα του φιλμ περιτυλίγματος για να κυλήσετε το διπλωμένο κασκόλ μετάξι στον πυρήνα του φιλμ περιτυλίγματος, το οποίο δεν καταλαμβάνει χώρο και αποτρέπει τις πτυχές.


(2) Το δεύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε την τσάντα αποθήκευσης των πλυντηρίων ρούχων και να καλύψετε την τσάντα πλυσίματος στο μαντήλι μεταξιού και το σάλι να κρεμάτε στην κρεμάστρα για να αποφύγετε τη σκόνη.

Μέθοδος εξάλειψης του κόμπους με κόμπους