Σχήμα φουλάρι

- Sep 26, 2018-

Τύπος ιδιοσυγκρασία

Απλά τυλίξτε το μαντήλι γύρω από το λαιμό, αν είναι αρκετά μαλακό, το φουλάρι υλικό, αυτό μπορεί να περιβάλλεται σωστά και εξαίσια, το οποίο θα δώσει ένα συναίσθημα της «Ευρωπαϊκής και αμερικανικής» οι άνθρωποι.


Ήπια τύπου

Μετά την τακτοποίηση το μαντήλι διαγώνια, σχηματίζουν ένα τριγωνικό σχήμα, αφήστε τη γωνία στο μέτωπο ή χρησιμοποιήστε ένα μαντίλι για να το φτιάξω.


Απλού τύπου

Όταν τα ρούχα είναι πάρα πολύ μονότονα και πρέπει να είναι διακοσμημένα, το κασκόλ είναι αναπόφευκτα η καλύτερη επιλογή. Μετά από να είναι τακτοποιημένα, αυτό μπορεί να κρεμαστεί στο λαιμό, η οποία μπορεί όχι μόνο διακοσμούν, αλλά επίσης να αντισταθεί τη δροσιά που ασκήθηκε από τον κρύο αέρα του κλιματισμού.


Λειτουργία κασκόλ

Σε ψυχρά κλίματα, οι άνθρωποι φορούν χοντρά μάλλινα υφαντά κασκόλ να κρατήσει ζεστό. Σε μέρη όπου το κλίμα είναι ξηρό, σκονισμένο ή μολυσμένο, ένα λεπτό μαντήλι μπορεί να είναι τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι να κρατήσει τα μαλλιά καθαρό. Με την ανάπτυξη του χρόνου, αυτή η συνήθεια έχει γίνει η τάση των γυναικών σε πολλούς πολιτισμούς.