Μέθοδος Συντήρησης Κασκόλ

- Sep 26, 2018-

Βαμβακερό μαντήλι: Κατά τον καθαρισμό για πρώτη φορά θα υπάρξει αποχρωματισμός. Αυτό έχει σχέση με την ποιότητα του κασκόλ. Όταν πλένετε το μαντήλι για πρώτη φορά, είναι καλύτερο να βάζετε λίγο αλάτι στο νερό για να αποφύγετε το ξεθώριασμα.


Μεταξωτό μαντίλι: Διαλύστε το σε νερό με σαπούνι ή σαπούνι πρώτα, δώστε προσοχή στη θερμοκρασία του νερού δεν είναι πολύ υψηλή, τα δάχτυλα δεν μπορεί να είναι κρύα, τότε βάλτε το μεταξωτό μαντήλι σε αυτό, πλύνετε απαλά με το χέρι, προσέξτε να μην πλύνετε το σκληρό, ή το πλύσιμο απευθείας με το πλυντήριο, το οποίο είναι εύκολο να παραμορφωθεί και να βλάψει το μεταξωτό μαντήλι. Μετά το πλύσιμο, βεβαιωθείτε ότι πλένετε το σαπούνι με νερό.


Καθαρά ή αναμεμιγμένα κασκόλ συνθετικών ινών: Αυτά τα είδη κασκόλ δεν πρέπει ποτέ να εμποτιστούν με βραστό νερό. Αυτές οι χημικές ίνες δεν μπορούν να αντέξουν τη θερμοκρασία του βρασμού του νερού, συχνά συρρικνώνοντας και παραμορφώνοντας λόγω της υπερβολικής θερμοκρασίας, καταστρέφοντας το αρχικό σχήμα και τα ρούχα Ελαστικότητα μπορεί επίσης να επηρεαστεί.