Κασκόλ

- Sep 26, 2018-

Το μαντήλι είναι μια μακριά λωρίδα, τρίγωνο, τετράγωνο και άλλα υφάσματα γύρω από το λαιμό. Το ύφασμα είναι γενικά κατασκευασμένο από μαλλί, βαμβάκι, μεταξωτό, τροπικό, ανθρώπινο βαμβάκι, ακρυλικό, πολυεστέρα κλπ., Συνήθως διατηρείται ζεστό, αλλά και λόγω ομορφιάς, καθαριότητας ή θρησκείας. Φόρα το.

Οι πρόγονοι των αρχαίων μας ανθρώπων, στην εποχή του κίτρινου αυτοκράτορα Τσιούου, τα νικηφόρα αυτά δέρματα δόθηκαν ως ανταμοιβή σε εκείνους που αξίζουν αναγνώριση. Δηλαδή, το αρχικό προϊόν κασκόλ δεν είναι μόνο για τις φυσιολογικές ανάγκες της ζεστασιάς, αλλά για ένα είδος πνευματικής άνθησης και ενθάρρυνσης. Φυσικά, το δέρμα των ζώων εκείνη την εποχή θα πρέπει επίσης να είναι μη επεξεργασμένο, ή αιματηρό, πολύ τραχύ.


Τα σύγχρονα κασκόλ είναι υφάσματα για την προστασία του κρύου και της σκόνης, όπως τα σαλιάρια, τα σάλια και το μπαοτού. Το βαμβάκι, το μετάξι, το μαλλί και οι χημικές ίνες χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες. Οι μέθοδοι επεξεργασίας είναι η οργανική ύφανση, το πλέξιμο και η συγκόλληση με το χέρι. Σύμφωνα με το σχήμα του υφάσματος, χωρίζεται σε δύο τύπους: ένα τετράγωνο μαντήλι και ένα μακρύ μαντήλι. Το τετράγωνο μαντήλι κόβεται κατά μήκος της διαγώνιας γραμμής και τυλίγεται σε ένα τρίγωνο κασκόλ. Υπάρχουν ποικιλίες όπως το απλό χρώμα, το πλέγμα χρωμάτων και η εκτύπωση. Για να γίνει το χέρι μαλακό, οι γραμμές είναι σαφείς και ανθεκτικές, τα περισσότερα από τα υφαντά τετράγωνα είναι κατασκευασμένα από απλό, δίχτυ ή σατέν. Τα μεταξωτά μαντήλια χρησιμοποιούνται συνήθως για μεταξωτά νημάτια 20 έως 22 denier ή νημάτια χημικών ινών, κυρίως λευκά υφαντά, και τα κενά μεταξωτά εξευγενισμένα, βαμμένα ή τυπωμένα. Η υφή είναι ελαφριά και διαφανή, μαλακή και λεία και το βάρος είναι μεταξύ 10 και 70 g / m2. Κατάλληλο για τις εποχές άνοιξη και φθινόπωρο, υπάρχουν ποικιλίες σατέν, διπλό κρέπα, κρόκος και ούτω καθεξής. Το μακρύ κασκόλ έχει αιχμές και στα δύο άκρα και τα αυτιά πρέπει να έχουν υφαντά αυτιά, αιχμές και αυτιά. Το ύφασμα έχει απλή ύφανση, κεκλιμένο ύφασμα, κυψελοειδή και βαριά ιστό. Τόσο τα υφασμένα όσο και τα πλεκτά κασκόλ έχουν ένα μαντήλι από μαλλί έλξης, το οποίο λαμβάνεται τραβώντας ένα κενό σε πετσέτα μέσω μιας μηχανής κοπής σύρματος ή μιας μηχανής ανύψωσης αγκαθιών. Η επιφάνεια έχει ένα κοντό και πυκνό χνούδι και μια παχιά αίσθηση χεριών, που βελτιώνει τη ζεστασιά του υφάσματος. Τα μάλλινα μαντήλια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε μια διαδικασία χνουδιών για να επιτευχθεί ένα πλήρες χνούδι και μια σφιχτή υφή. Το γεωγραφικό πλάτος και το πλάτος του μεταξιού μακρύ μαντήλι υιοθετεί συνήθως το μετάξι 20/22 denier ή 120 denier light rayon και το νήμα υφαδιού χρησιμοποιείται συχνά ως μια ισχυρή γραμμή συστροφής. Τα κενά του μεταξιού είναι βαμμένα, τυπωμένα ή βαμμένα, κεντημένα, κλπ., Με ρεαλιστικά φυτικά μοτίβα. Η μεταξωτή επιφάνεια είναι μαλακή και μαλακή, το χέρι αισθάνεται λεία και τα χρώματα είναι πολύχρωμα.


Η κοινωνική ανάπτυξη, η αύξηση του πληθυσμού, η ζήτηση των ανθρώπων για κασκόλ γίνεται όλο και μεγαλύτερη και η επεξεργασία των κασκόλ είναι επίσης πολύ απαιτητική. Ακόμα κι αν φορούμε πραγματικά δέρματα, θα περάσουμε από πολλές διαδικασίες επεξεργασίας και δεν θα νιώσουμε το ίδιο το κτήνος. Αιματηρός. Και η ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού δεν μας επιτρέπει να σπάσουμε πολλά θηρία. Δεν αποτελούν πλέον αντικείμενο ανθρώπινης κατάκτησης και αποτελούν αντικείμενο προστασίας μας. Το μαντίλι που τυπώνει τα ζώα, που η μόδα τους αρέσει να φορούν, δεν είναι πλέον μια πραγματική γούνα. Έχει εξελιχθεί σε ένα μαλακό υλικό όπως το μετάξι και το κασμίρ. Η ζωική εκτύπωση είναι απλώς μια μορφή, δηλαδή διατηρείται μόνο το σχέδιο της εκτύπωσης των ζώων. Το ύφος του κασκόλ και η αντιστοίχιση των ρούχων τον κάνουν να αισθάνεται πολύ μοντέρνα. Τι εκτυπώνει λεοπάρδαλη, εκτυπώνει ζέβρα και σερπεντίνη κασκόλ.