Μέθοδος για την εξάλειψη του κόμπους κόμπους

- Sep 26, 2018-

Πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε το σάλι φουλάρι για μεγάλο χρονικό διάστημα για να εξαλείψετε τον κόμπο των αιχμηρών αιχμών --- Βεβαιωθείτε ότι ανοίξατε το κρεμαστό αυτί και στη συνέχεια να το συλλέξετε: Πριν συλλέξετε το σάλι και το μαντίλι, κλπ., Πρέπει πρώτα να ανοίξετε το κρεμαστό αυτί , αλλά δεν μπορείτε να το τραβήξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παχύτερη χτένα. Ανοίξτε τις αιχμηρές αιχμές και ισιώστε τις αιχμηρές αιχμές με ατμό από ένα σίδερο ατμού.


Μέθοδος συλλογής σάλιου --- Συρραφήστε τις αιχμές με αλουμινόχαρτο: Όταν οι σάλτσες αφαιρούνται από το ντουλάπι κάθε χειμώνα έως το χειμώνα, συχνά είναι οι αιωρούμενες αιχμές λυγισμένες και διπλωμένες και πώς μπορεί να εξαλειφθεί το σιδέρωμα; Συνιστάται να κρατάτε τα κρεμαστά αυτιά σε μια μακρόχρονη συλλογή και να τα τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο.


Μέθοδος Συλλογής Κασκόλ --- Τυλίξτε το με λεπτό χαρτί για να αποφύγετε αλλοιώσεις: Μετά το χτένισμα του κρεμασμένου τμήματος του αυτιού, διπλώστε το προς τα μέσα και τυλίξτε προσεκτικά το φουλάρι με ένα καλά αεριζόμενο χαρτί για να αποφύγετε την κόλληση της αιχμής. Αντιμυκητιασός, διαφορετικά θα δούμε το μη αναγνωρίσιμο κασκόλ όταν το χρησιμοποιώ στο δεύτερο έτος. Λυπάμαι πολύ αργά.