Οι ηγέτες πολλών χωρών είναι γεμάτοι εμπιστοσύνη στη νίκη της Κίνας για την επιδημία

- Feb 13, 2020-

Novel coronavirus, Πεκίνο, 11 Φεβρουαρίου Xinhua πρόσφατα, ορισμένοι ηγέτες και διασημότητες από άλλες χώρες έστειλαν ένα τηλεγράφημα στο τμήμα εξωτερικών συνδέσμων της Κεντρικής Επιτροπής του CPC # 39 για να αξιολογήσει την πρόοδο που έχει σημειώσει η Κίνα στην καταπολέμηση της επιδημίας της νέας πνευμονίας κοροναϊού και πλήρη εμπιστοσύνη στην τελική νίκη της Κίνας&# 39 επί της επιδημίας.


Tiermer, Πρόεδρος των Ούγγρων εργαζομένων' κόμμα, είπε ότι η Κίνα έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την καταπολέμηση της επιδημίας, και καμία χώρα στον κόσμο δεν μπορεί να κινητοποιήσει αποτελεσματικά τόσο μεγάλους ανθρώπινους και ιατρικούς πόρους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό αποδεικνύει πλήρως τη μεγάλη δύναμη του σοσιαλισμού με κινέζικα χαρακτηριστικά.


Ο πρόεδρος και ομιλητής του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Μολδαβίας gretchani εκτίμησε την έγκαιρη ενημέρωση της Κίνας&# 39 σχετικά με την πρόοδο της επιδημίας στη διεθνή κοινότητα. Είπε ότι στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο της GG, η αντιμετώπιση της επιδημίας δεν είναι θέμα μιας χώρας και απαιτεί κοινές προσπάθειες όλων των χωρών. Το Μαρόκο κατανοεί και υποστηρίζει σθεναρά τα μέτρα που έλαβε η Κίνα για την πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας, και εύχεται ειλικρινά στην Κίνα ένα πρώιμο σημείο καμπής στην καταπολέμηση της επιδημίας.


Η Debenecia, πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής της Διεθνούς Διάσκεψης των ασιατικών πολιτικών κομμάτων και πρώην ομιλητής της Βουλής των αντιπροσώπων των Φιλιππίνων, δήλωσε ότι, εξ ονόματος της Διεθνούς Διάσκεψης των ασιατικών πολιτικών κομμάτων από 52 ασιατικές χώρες και αποτελούνται από 350 κυβερνώντα κόμματα, κόμματα της αντιπολίτευσης και ανεξάρτητα κόμματα, θα ήθελα να εκφράσω την υποστήριξή μας στην Κίνα. Πιστεύω ότι υπό την ηγεσία του γενικού γραμματέα Xi Jinping, η Κίνα και ο κινεζικός λαός σίγουρα θα ξεπεράσουν αυτήν την επιδημία.


Ο Birju J Che, πρόεδρος του κόμματος γεωργικής εργασίας του Νεπάλ, δήλωσε ότι υπό την ηγεσία του γενικού γραμματέα Xi Jinping, ο κινεζικός λαός ενώθηκε με το θάρρος του και αντιμετώπισε τις προκλήσεις γενναία. Το εκτιμούμε ιδιαίτερα. Τα μέτρα αντιμετώπισης της Κίνας&# 39 είναι σπάνιες ιστορίες επιτυχίας στον τομέα της δημόσιας υγείας, οι οποίες μεταφέρουν ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο. Πιστεύω ότι η Κίνα θα κερδίσει όπως πάντα.