Είναι το μεταξωτό μετάξι πάγου; Η διαφορά μεταξύ του πάγου και του μεταξιού

- Nov 09, 2019-

Είναι το μεταξωτό μετάξι πάγου; Η διαφορά μεταξύ του μεταξιού πάγου και του μεταξιού, που είναι καλό για το μεταξωτό πάγο και το μετάξι; Το μετάξι πάγου δεν είναι μετάξι, αν και η αφή των δύο υφασμάτων είναι πολύ δροσερή και άνετη, αλλά υπάρχουν δύο πολύ διαφορετικά υφάσματα, το μεταξωτό πάγο είναι τεχνητό και το μετάξι είναι φυσικό, τα δύο είναι πολύ διαφορετικά.

Is Ice Silk Silk The Difference Between Ice Silk And Silk

Η διαφορά μεταξύ μεταξιού πάγου και μεταξιού


Το μετάξι γενικά αναφέρεται στο μετάξι, συμπεριλαμβανομένου του μεταξιού μετάξι, του μεταξιού tussah, του μετάξι ραμί και του μεταξιού μανταρινιού. Γνωστή ως "Queen Fiber", το μετάξι ευνοείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών με τη μοναδική γοητεία της. Το μετάξι, το οποίο είναι μια πρωτεϊνική ίνα, περιέχει 18 είδη αμινοξέων ευεργετικά για το ανθρώπινο σώμα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να διατηρήσει το μεταβολισμό του επιφανειακού λιπιδικού φιλμ, ώστε να διατηρήσει το δέρμα υγρό και απαλό.


Το μεταξωτό πάπλωμα αναφέρεται γενικά σε ίνες βισκόζης, μια μεγάλη ποικιλία τεχνητών ινών. Η αλκαλική κυτταρίνη αλκαλοποιείται με φυσική κυτταρίνη και στη συνέχεια αντιδρά με δισουλφίδιο του άνθρακα για να σχηματίσει ξανθική κυτταρίνη. Το παχύρρευστο διάλυμα που λαμβάνεται με διάλυση σε αραιό αλκαλικό διάλυμα ονομάζεται βισκόζη και η βισκόζη είναι υγρά περιστρεφόμενη και μια σειρά μετά τη διαδικασία επεξεργασίας σχηματίζονται οι ίνες βισκόζης.


Πάγο μετάξι και μετάξι που είναι καλύτερα


Είναι προφανές ότι το μετάξι είναι καλύτερο. Αν και το μεταξωτό μετάξι είναι δροσερό και αναπνεύσιμο, δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την "βασίλισσα ινών" - μετάξι.


Το μετάξι είναι μεταξωτό μετάξι, το οποίο ανήκει στις πρωτεϊνικές ίνες. Το μεταξένιο ινοσίνη περιέχει 18 είδη αμινοξέων ευεργετικά για το ανθρώπινο σώμα. Είναι μια "πράσινη φυσική ίνα" που ικανοποιεί τις απαιτήσεις της εποχής. Μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να διατηρήσει το μεταβολισμό του επιφανειακού λιπιδικού φιλμ και να διατηρήσει το δέρμα υγρό και απαλό. Τα μεταξένια μεταξένια συστατικά έχουν επίσης την ικανότητα να εμποδίζουν την ανάπτυξη των αφίδων και των καλουπιών. Έχουν αντιβακτηριακά και αντι-αλλεργικά αποτελέσματα και είναι τα πιο κατάλληλα για αλλεργικούς συνεργάτες από την άνοιξη.