Ταυτοποίηση υφασμάτων

- Nov 01, 2019-

Η αναγνώριση του υφάσματος αντιστρέφεται και είναι θετική. Η ταυτοποίηση του μπροστινού και του πίσω μέρους του πελάτη κατά την επιλογή των ρούχων στο κατάστημα συχνά διαπιστώνει ότι ορισμένα υφάσματα δεν είναι εύκολο να διακρίνουν μεταξύ του μπροστινού και του πίσω μέρους. όταν το κατάστημα ρούχων κόβει και κόβει το ρούχο, είναι εύκολο να κάνετε λάθη στο ύφασμα. Στην αντίθετη πλευρά, το χρώμα του ενδύματος είναι ανομοιογενές και το σχέδιο δεν ταιριάζει, γεγονός που επηρεάζει την ομορφιά του σχήματος. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να προσδιορίσετε το μπροστινό και πίσω μέρος του υφάσματος και το ράψιμο και το ράψιμο. Καθορίζω το μπροστινό και πίσω μέρος του υφάσματος, γενικά με την αφή και το χέρι. Συγκεκριμένα, αντιλαμβάνονται τις ακόλουθες πτυχές:


(1) Σύμφωνα με το πρότυπο και την αναγνώριση χρώματος του υφάσματος. Το μπροστινό μοτίβο και το σχέδιο του υφάσματος είναι ξεκάθαρα και ξεχωριστά, καθαρά και σχολαστικά, και το χρώμα είναι λαμπερό. στην πίσω πλευρά, το μπροστινό μέρος είναι θολές και το μοτίβο λείπει.


(2) Ταυτοποίηση βάσει βελούδου. Κόκκινο, βελούδο, βελούδο με μερσερίνα κ.λπ. είναι όλα μετωπικά με χνουδωτή ανάστροφη επιφάνεια χωρίς χνούδι, σχετικά επίπεδη. για βελούδινα υφάσματα διπλής όψεως, το εμπρόσθιο χνούδι είναι πολλά και τακτοποιημένα, ενώ η πίσω πλευρά έχει λιγότερα χνούδια.


(3) Προσδιορίστε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του άκρου του υφάσματος. Η άκρη του υφάσματος του γενικού υφάσματος έχει μία επίπεδη μπροστινή πλευρά και μία επίπεδη πλευρά και η αντίθετη πλευρά της άκρης του υφάσματος κρούει προς τα μέσα. Ορισμένα υφάσματα υψηλής ένδυσης, όπως το υλικό, έχουν μια λέξη ή άλλο κείμενο στην άκρη του υφάσματος. Αυτή τη στιγμή, το μπροστινό κείμενο του υφάσματος είναι καθαρό, εμφανές και καθαρό. ενώ το αντίστροφο κείμενο είναι ασαφές και αντιστρέψιμο.


(4) Ταυτοποίηση βάσει εμπορικών σημάτων και σφραγίδων. Τα εγχώρια ολόκληρα υφάσματα γενικά επικολλώνται με εμπορικά σήματα και προδιαγραφές προϊόντος στην οπίσθια όψη και σφραγίζονται με την ημερομηνία κατασκευής και τη σφράγιση της επιθεώρησης σε κάθε άκρο κάθε τμήματος. Για προϊόντα εξαγωγής, το εμπορικό σήμα και το κάλυμμα της σφραγίδας συνδέονται στο μπροστινό μέρος του υφάσματος.


(5) Ταυτοποίηση σύμφωνα με τη μορφή της συσκευασίας. Σε ένα συσκευασμένο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, η αντίθετη πλευρά κάθε κεφαλής υφάσματος είναι η αντίθετη πλευρά. Αν πρόκειται για διπλό ύφασμα, το εσωτερικό στρώμα είναι το μπροστινό και το εξωτερικό στρώμα είναι το αντίστροφο.

Identification Of Fabrics

Επιπλέον, υπάρχουν και μεμονωμένα υφάσματα, το αντίστροφο σχέδιο είναι κομψό και το χρώμα είναι μαλακό. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μπροστινή πλευρά του υφάσματος κατά το κόψιμο και το ράψιμο. Το Jacquard, τα υφάσματα λωρίδων, οι μπροστινές λωρίδες, τα πλεκτά και τα ζακάρ θα πρέπει να είναι πιο ξεχωριστά από το αντίστροφο, σε στρώσεις, φωτεινά και ομοιόμορφα. Για τα απλά υφάσματα και τα σατέν, τα μπροστινά κομμάτια είναι καθαρά, καθαρά και το ύφασμα είναι επίπεδο και λεία. Εν ολίγοις, ο προσδιορισμός του μπροστινού και του πίσω μέρους του υφάσματος θα πρέπει να εξεταστεί με πολλούς τρόπους για να επιτευχθεί το σωστό συμπέρασμα.