Πώς να πλύνει το μετάξι κασκόλ

- Dec 04, 2019-

Πρώτον, τα μεταξωτά κασκόλ δεν πρέπει να πλένονται στο πλυντήριο. Το πλύσιμο των χεριών δεν μπορεί να τρίβεται έντονα, αλλά για να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο της φούσκας, το ελαφρύ πλύσιμο, το πολύ απαλό πλύσιμο των χεριών, μην μουλιάζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεύτερον, το μεταξωτό μαντήλι δεν είναι κατάλληλο για πλύσιμο με σκόνη πλύσης και σαπούνι, τα οποία θα κάνουν τα ρούχα κίτρινα και σκληρά. Μπορεί να καθαριστεί με ειδικό μεταξωτό καθαριστικό μαλλιών, ήπιο ουδέτερο απορρυπαντικό και σαμπουάν και αφρόλουτρο υψηλής ποιότητας.

Τα μεταξωτά μαντήλια δεν μπορούν να στεγνώσουν απευθείας με το χέρι. Πρέπει να πιέζεται πολύ νερό με το χέρι. Τα μεταξωτά ρούχα δεν πρέπει να εκτίθενται απευθείας στον ήλιο και να στεγνώνουν στη σκιά. Είναι καλύτερα να βάζετε μια χάρτινη σακούλα και να την κρεμάτε όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, τα μεταξωτά κασκόλ είναι εύκολο να τσαλακωθούν και πρέπει να σιδερώνονται κατά καιρούς. Κατά το σιδέρωμα, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε σίδερο χαμηλής θερμοκρασίας, το οποίο θα καταστρέψει τις μεταξωτές ίνες.

Double Sided Scarf