Πώς να ταιριάζει με κασκόλ μετάξι πιο μέτρια

- Apr 24, 2019-

Οι κατασκευαστές προσαρμογής κασκόλ από μετάξι μοιράζονται: πώς να ταιριάζουν με τα μεταξωτά κασκόλ για να σας κάνουν πιο μοντέλο


Εάν έχετε μέτριο ανάστημα, δίκαιη επιδερμίδα και λεπτό λαιμό, τότε είστε κατάλληλοι για να φορέσετε πολύχρωμα κασκόλ μετάξι, όπως το ροζ, το μπλε της λίμνης, το λαμπερό κίτρινο, το ροδοκόκκινο, κλπ. Στο σχεδιασμό μπορείτε να επιλέξετε μεγάλα λουλούδια, , διάσπαρτα μοτίβα ή συνδυασμούς αφηρημένων μπλοκ χρώματος. Αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ενεργητικός, σοφός και ικανός.


Μερικοί άνθρωποι είναι ελαφρώς παχουλόι και έχουν ένα μικρό λαιμό, οπότε πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στο να φορούν κασκόλ μετάξι. Όταν φορούμε ένα πουλόβερ χωρίς κολάρο, θα την ταιριάζει ένα μεταξωτό μαντήλι με απαλό τόνο και μικρά κομμάτια. όταν φοράτε ένα πουλόβερ με μεγάλο λαιμό, μην φοράτε μια μικρή τετράγωνη πετσέτα, αλλά μια μακρά πετσέτα νήματα που κρέμεται στο στήθος είναι καλύτερη. Μην επιλέξετε πολύ φωτεινά χρώματα. Επιλέξτε μοβ, σκούρο πολύτιμος λίθος, σκούρο πράσινο, καφέ και ούτω καθεξής με χαμηλή καθαρότητα. Οι λεπτότερες νέες γυναίκες μπορούν να επιλέξουν πορτοκαλί ένταση, κίτρινο λεμόνι, πράσινο φρούτο, άλματα στο πλήθος, εντυπωσιακό ρόλο. Οι γυναίκες με κιτρινωπή επιδερμίδα πρέπει να αποφεύγουν μοβ και κίτρινο. Μπορούν να επιλέξουν λευκό γαλάζιο, γαλάζιο λίμνη και κασκόλ μέσης πράσινου μεταξιού για να κάνουν τα πρόσωπά τους πιο λευκά και καθαρά από τα μεταξωτά κασκόλ. Ορισμένες γυναίκες έχουν πιο παχιά πρόσωπα. Μπορούν να επιλέξουν να φορούν μεταξωτά κασκόλ με λεπτές ρίγες ή μικρά λουλούδια. Θα πρέπει να αποφεύγουν τα μεταξωτά κασκόλ με μεγάλα λουλούδια. Το χρώμα μπορεί να είναι σκούρο πράσινο, σκούρο μπλε, μαύρο, καφέ, μοβ μελιτζάνα και ούτω καθεξής.


Το μεταξωτό μαντήλι όχι μόνο προστατεύει το λεπτό δέρμα από τον κρύο άνεμο αλλά επίσης αποτρέπει την απώλεια μέρους της θερμότητας του σώματος, έτσι ώστε να προστατεύει το δέρμα από το κρύο. Ταυτόχρονα, παίζει επίσης ένα σημαντικό διακοσμητικό ρόλο, διακοσμώντας το λαιμό του μεταξιού κασκόλ, μπορεί να κάνει τη συνολική επίδραση των ενδυμάτων πιο τέλεια, είναι η τελική πινελιά.


Δείτε Guoyun Silk για να μοιραστείτε αυτό το άρθρο δεν είναι πολλή συγκομιδή, βιαστείτε να προσαρμόσετε ένα κασκόλ για να σας κάνει περισσότερο μοντέλο μπαρ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κασκόλ, παρακαλώ παρακολουθήστε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873

E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com