Πώς να διακρίνετε τα μεταξωτά υφάσματα από μετάξι

- Nov 22, 2019-

Πώς ξεχωρίζετε τα μεταξωτά υφάσματα;

I. Μέθοδος αναγνώρισης αριθμού στοιχείου: Το κινεζικό σατέν εφαρμόζει έναν ενοποιημένο αριθμό προϊόντος που αποτελείται από πέντε αραβικούς αριθμούς. Τα πέντε ψηφία ξεκινούν από τα αριστερά και το πρώτο ψηφίο αντιπροσωπεύει τον αριθμό υλικού του υφάσματος. Ολόκληρο το μεταξωτό ύφασμα (συμπεριλαμβανομένου του μεταξιού, του μεταξιού) Είναι&"1 GG", το ύφασμα χημικών ινών είναι&"2 GG", το αναμεμιγμένο ύφασμα είναι&"3 GG", το μεταξωτό ύφασμα tussah είναι&"4 GG", και το ύφασμα ρεγιόν είναι&"5 GG".

Δεύτερον, η μέθοδος προσδιορισμού της τιμής: η τιμή του μεταξιού υφάσματος είναι περίπου διπλάσια από εκείνη των χημικών ινών και του προσομοιωμένου μεταξιού σατέν.

Τρίτον, η μέθοδος αναγνώρισης στιλπνότητας, αίσθησης: το δείγμα κατανέμεται ομοιόμορφα στην εμφάνισή του, το μετάξι έχει την απόδοση απορρόφησης φωτός, φαίνεται ομαλό και δεν έχει επιφάνεια καθρέφτη, το γυαλιστερό είναι κομψό και μαλακό, το μαργαριτάρι είναι φωτεινό, το χέρι αισθάνεται απαλό και κομψό, το μεταξωτό νήμα είναι πυκνό και το χέρι θα πιάσει ρυτίδες, όσο υψηλότερη είναι η καθαρότητα, τόσο υψηλότερη είναι η πυκνότητα του μεταξιού. το μεταξωτό ύφασμα έχει μαλακώσει, αλλά η μεταξωτή επιφάνεια είναι σκοτεινή και δεν έχει μαργαριτάρι. το ύφασμα από χημικές ίνες είναι φωτεινό, έντονο φως και αισθάνεται άκαμπτο. . Επιπλέον, το μεταξωτό προϊόν πρέπει να έχει μια μικρή αίσθηση ξύσιμο του χεριού. Το τρίψιμο των δύο στρωμάτων του υφάσματος θα παράγει ένα&«μετάξι GG». ήχος, ενώ το ύφασμα άλλων πρώτων υλών δεν το κάνει.

Τέταρτον, η μέθοδος καύσης: το μέρος του νήματος καίγεται, το μετάξι δεν μπορεί να δει την ανοιχτή φλόγα, η μυρωδιά των καμένων μαλλιών, η μεταξωτή τέφρα είναι μαύρα σωματίδια, μπορεί να συνθλιβεί με το χέρι. η προσομοιωμένη μεταξωτή φωτιά με φωτιά, έχει πλαστική γεύση, η άκρη της φωτιάς σβήνει Θα αφήσει ένα σκληρό λάστιχο.

How To Distinguish Silk Blended Fabrics

Ο ρυθμός συρρίκνωσης του μεταξιού είναι υψηλός. Συνιστάται να αγοράσετε το τελικό προϊόν για να επιλέξετε μεγαλύτερο μέγεθος από την πραγματική ζήτηση. Εάν είναι ύφασμα, το ύφασμα πρέπει να βυθίζεται σε καθαρό νερό για περισσότερο από 5 ώρες πριν από την παραγωγή, έτσι ώστε το ύφασμα να απορροφά εντελώς την υγρασία και στη συνέχεια να στεγνώνει. Μουλιάστε τη δεύτερη φορά, έτσι ώστε το μετάξι να μην παραμορφωθεί μετά από δύο εμβάπτιση και ξήρανση, και τα ρούχα μπορούν να πλυθούν κατά βούληση. Ωστόσο, εάν επιλέξετε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας από το μετάξι, είναι καλύτερο να πάρετε το στεγνό καθάρισμα, έτσι ώστε το ύφασμα να μην χρειάζεται να εμποτιστεί εκ των προτέρων.