Πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για την προσαρμογή κασκόλ μετάξι

- May 12, 2019-

Στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, εκτός από πολλά ρούχα, θα υπάρχουν και πολλά μεταξωτά κασκόλ. Τα μεταξωτά κασκόλ είναι η τελική πινελιά των ρούχων. Τα συνηθισμένα ρούχα θα είναι ζωντανά και αρωματικά με το εξωραϊσμό ενός μετάξι κασκόλ, αλλά πρέπει να δοθεί προσοχή στην ισοπαλία και την αντιστοίχιση χρώματος των μεταξωτών κασκόλ. Πώς να επιλέξετε ένα μεταξωτό μαντήλι κατάλληλο για σας; Το εργοστάσιο προσαρμογής κασκόλ Guoyun Silk Scarf έχει επικεντρωθεί στην προσαρμογή μεταξιού κασκόλ για 16 χρόνια και έχει λάβει επίσης πολλούς πελάτες τα τελευταία 16 χρόνια. Υπάρχουν επίσης πολλές εκπλήξεις στην επιλογή του συνδυασμού μεταξωτών κασκόλ. Ας μιλήσουμε για το μυστικό σήμερα.


Επεξεργασία κασκόλ


Η επιλογή των μεταξωτών κασκόλ είναι στενά συνδεδεμένη με την εποχή του χρώματος και το ύφος της φθοράς. Η περιοχή χρώματος από το κεφάλι μέχρι το πόδι καθορίζεται από το χρώμα των μαλλιών, των ματιών και του δέρματος. Μπορεί να χωριστεί σε έξι κατηγορίες: βαθύ, ελαφρύ, κρύο, ζεστό, καθαρό και απαλό.


Εάν ονομάζετε συχνά "σοκολάτα" ομορφιά στη ζωή σας, έχετε μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια και όχι πολύ λευκή επιδερμίδα, είστε "σκοτεινό" είδος ατόμου, οπότε όταν επιλέγετε μεταξωτά κασκόλ, θα πρέπει να επιλέξετε κάποια βαρέα χρώματα, φωτεινά χρώματα, όχι πολύ φωτεινά και παλιά χρώματα. Φορώντας τέτοια μεταξωτά κασκόλ θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται χλωμό και πνευματικό. Αντίθετα, μερικά καθαρά κασκόλ από μετάξι, όπως το ελαφρύ ροδάκινο, το ελαφρύ χρυσό και ούτω καθεξής, το "ελαφρύ" είδος ανθρώπινων σχέσεων, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι πολύ σκοτεινά μάτια, τα μαλλιά, το δέρμα είναι λευκό, αν φοράει σκοτεινό κασκόλ μεταξιού , μπορεί να εμφανιστεί μόνο παλιά και στερεότυπα. Τα μπλε ή μωβ μεταξωτά κασκόλ είναι γεμάτα ρομαντικό χρώμα. Είναι κατάλληλα για τον "κρύο" τύπο ατόμου με μπλε φόντο στο πρόσωπό του. Το "κρύο" πρόσωπο δεν μπορεί να φορέσει το μεταξωτό μαντήλι με κίτρινο φόντο. Θα φανεί περίεργοι και αδιάφοροι. Το πορτοκαλί και άλλο κίτρινο χρώμα του φόντου είναι γεμάτο ηλιοφάνεια τόσο ζεστό, αλλά δεν είναι όλοι όμορφα, μόνο το "ζεστό" χρώμα είναι όμορφο, αν είστε "ζεστό" χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε χρώμα κολοκύθας, λαμπερό κίτρινο και άλλους τόνους από πραγματικά κασκόλ μετάξι. Μερικά λαμπερά μεταξωτά κασκόλ με υψηλή φωτεινότητα, όπως το φωτεινό ροζ, το πράσινο μήλο και το γαλάζιο του νερού, είναι καλές επιλογές για τους "καθαρούς" ανθρώπους. Τα μαύρα και μαύρα μαλλιά, το λευκό δέρμα και τα μαύρα και μαύρα μάτια είναι "καθαρά" είδη. Αυτά τα χρώματα υψηλής φωτεινότητας θα κάνουν τους "καθαρούς" ανθρώπους να αντανακλούν τη λαμπρότητα που μοιάζει με διαμάντια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873

E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com