Πώς να αγοράσετε τυπωμένα υφάσματα; Μετά την ανάγνωση αυτών των σημαντικών προβλημάτων ταξινόμησης, μπορείτε να τα λύσετε!

- May 23, 2019-

Τα τυπωμένα υφάσματα, επίσης γνωστά ως τυπωμένα υφάσματα, είναι ένα είδος υφάσματος με τυπωμένα σχέδια, όπως το βαμβάκι, ο πολυεστέρας και ούτω καθεξής. Υπάρχουν πολλά είδη τυπωμένων υφασμάτων.

Ένα: Η εκτύπωση υφασμάτων μπορεί να χωριστεί σε αντιδραστική εκτύπωση και εκτύπωση βαφών από τη διαδικασία εκτύπωσης και βαφής.

Η εκτύπωση χρωμάτων και η βαφή είναι μια μη αντιδραστική βαφή, η οποία είναι σχετικά φτηνή, αλλά τώρα υπάρχουν πολλά ειδικά υλικά εκτύπωσης και η τιμή δεν είναι φθηνή. Οι αντιδραστικές χρωστικές είναι αντιδραστικές χρωστικές, οι οποίες καθιστούν το ύφασμα ανθεκτικό στη σκόνη, την καθαριότητα, τη σταθερότητα του χρώματος και το κόστος υψηλότερο.

1. Ενεργή εκτύπωση

Η ενεργητική εκτύπωση, όπως υπονοεί το όνομά της, σημαίνει ότι οι βαφές εκτύπωσης επεξεργάζονται με αντιδραστική εκτύπωση και βαφή. Τα στοιχεία σχεδίασης της αντιδραστικής εκτύπωσης είναι αρκετά διαφορετικά: τα φυτά και τα λουλούδια, οι γεωμετρικές μορφές, τα αγγλικά γράμματα και τα διαφορετικά μπλοκ χρώματος συνδυάζονται οργανικά για να εκφράζουν διαφορετικά στυλ σχεδίασης μέσω τεχνικών σχεδιασμού. Τέτοια υφάσματα είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα ομάδων και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα ενεργά υφάσματα εκτύπωσης έχουν φωτεινά χρώματα, καλή ανθεκτικότητα χρώματος, απαλή αίσθηση και μπορούν να πλυθούν και να ξεθωριάσουν συχνά και να χρησιμοποιηθούν ως καινούργια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ενεργητική εκτύπωση και βαφή καλούνται επίσης αντιδραστικές χρωστικές ουσίες. Περιέχει δραστικές ομάδες που μπορούν να αντιδράσουν με μόρια ινών.

Στη διαδικασία βαφής και εκτύπωσης, οι αντιδραστικές ομάδες βαφών συνδυάζονται με τα μόρια των ινών, γεγονός που κάνει τις χρωστικές και τις ίνες να σχηματίζουν ένα σύνολο.

Κάντε την απόδοση της σκόνης από ύφασμα είναι καλή, η καθαριότητα είναι υψηλή, το πλύσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ξεθωριάζει.

2. Εκτύπωση χρωστικών

Επίσης γνωστή ως εκτύπωση βαφών, επειδή οι χρωστικές είναι μη υδατοδιαλυτές χρωστικές ουσίες και δεν έχουν συγγένεια για τις ίνες, ο χρωματισμός τους εξαρτάται από την επικάλυψη των ενώσεων μακρομορίων που σχηματίζουν φιλμ (κόλλες) και την πρόσφυση στις ίνες. Η εκτύπωση με χρωστικές μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επεξεργασία οποιωνδήποτε υφαντικών ινών. Έχει περισσότερα πλεονεκτήματα στην εκτύπωση αναμεμιγμένων και συνυφασμένων υφασμάτων. Έχει απλή διαδικασία, ευρύ χρωματογράφημα, καθαρό περίγραμμα, αλλά κακή λαβή και χαμηλή αντοχή στο τρίψιμο. Το χρώμα ξεθωριάζει εύκολα μετά το πλύσιμο.

Printed fabrics

Δύο: Η ταξινόμηση που καθορίζεται από τη διαδικασία εκτύπωσης έχει ως εξής:

Πρώτον, τα υφάσματα εκτύπωσης χωρίζονται σε υφάσματα εκτύπωσης μελάνης και μεταφέρουν υφάσματα εκτύπωσης. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο υφασμάτων είναι ότι η διαδικασία εκτύπωσης είναι διαφορετική.

Η πρώτη ματιά στα υφάσματα εκτύπωσης μελάνης, γενικά χωρισμένα σε υφάσματα κυκλικής εκτύπωσης και υφάσματα εκτύπωσης επίπεδης οθόνης, εισήγαγε εν συντομία τα χαρακτηριστικά τους: η αποδοτικότητα της παραγωγής επίπεδης οθόνης είναι χαμηλή, αλλά ευρεία προσαρμοστικότητα, ευέλικτη εφαρμογή, κατάλληλη για παραγωγή μικρών παρτίδων και πολλαπλών ποικιλιών . Η περιστροφική μεταξοτυπία ανήκει στη συνεχή επεξεργασία, στην υψηλή απόδοση στην παραγωγή, στα πλεονεκτήματα εκτύπωσης τύμπανου και επίπεδης οθόνης, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στην λεπτομέρεια και τη στιλπνότητα.

Printed fabrics

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873

E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com