Εκτύπωση μεταφοράς θερμότητας

- Dec 17, 2019-

Η αρχή εκτύπωσης της μηχανής εκτύπωσης μεταφοράς θερμότητας είναι παρόμοια με την εκτύπωση μεταφοράς. Στην εκτύπωση μεταφοράς θερμότητας, το μοτίβο εκτυπώνεται πρώτα στο χαρτί με χρωστικές ουσίες διασποράς και μελάνι εκτύπωσης και, στη συνέχεια, το τυπωμένο χαρτί αποθηκεύεται για χρήση από το εργοστάσιο εκτύπωσης υφασμάτων. Κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης υφασμάτων, το χαρτί μεταφοράς και το μη τυπωμένο χαρτί επικολλώνται πρόσωπο με πρόσωπο μέσω της μηχανής εκτύπωσης μεταφοράς θερμότητας. Υπό τον όρο περίπου 210 °C, η χρωστική ουσία στο χαρτί μεταφοράς εξατμίζεται και μεταφέρεται στο ύφασμα μέσω της μηχανής σε τόσο υψηλή θερμοκρασία, και η διαδικασία εκτύπωσης ολοκληρώνεται χωρίς περαιτέρω επεξεργασία. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και δεν απαιτεί την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη στην παραγωγή περιστροφικής ή περιστροφικής εκτύπωσης οθόνης.

Διασκορπιστεί χρωστική ουσία είναι η μόνη υποσυνείδητη χρωστική ουσία, κατά μία έννοια, είναι η μόνη χρωστική ουσία που μπορεί να εκτυπωθεί από τη μηχανή εκτύπωσης μεταφοράς θερμότητας. Ως εκ τούτου, αυτή η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε υφάσματα που αποτελούνται από ίνες με συγγένεια για αυτό το είδος της χρωστικής ουσίας, συμπεριλαμβανομένων των οξικών ινών, ακρυλικό φυτικών ινών, πολυαμίδιο ινών και ινών πολυεστέρα. Κατά εκτύπωση με τη μηχανή εκτύπωσης μεταφοράς θερμότητας, το εργοστάσιο εκτύπωσης υφάσματος πρέπει να αγοράσει αυτό το είδος εγγράφου εκτύπωσης από τον ιδιαίτερα εξειδικευμένο κατασκευαστή εγγράφου εκτύπωσης. Μπορούμε να τυπώσουμε το έγγραφο μεταφοράς σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχεδιαστή σχεδίων και των πελατών.

Η εκτύπωση μεταφοράς θερμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση τεμαχίων ένδυσης, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιείται ένα ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο. Ως μια πλήρης μέθοδος εκτύπωσης υφασμάτων, η μηχανή εκτύπωσης μεταφοράς θερμότητας ξεχωρίζει από τη διαδικασία εκτύπωσης, εξαλείφοντας έτσι την ανακρίβεια και άλλα ελαττώματα. Επομένως, το ύφασμα εκτύπωσης μεταφοράς θερμότητας σπάνια εμφανίζεται ελαττωματικό.

Black Silk Fabric