Δεν το πιστεύω! κασκόλ είναι μια παραδοσιακή κινέζικη ιατρική!

- Jan 26, 2019-

Αν θέλετε να ρωτήσετε, τι είναι το μαντήλι χρησιμοποιείται για; Ενενήντα εννέα τοις εκατό των ανθρώπων θα απαντήσει σχετικά με τη διατήρηση ζεστή και αντηλιακό, αλλά δεν ξέρετε ότι κασκόλ εξακολουθεί να είναι ένα είδος «φάρμακο».

Η αποτελεσματικότητα ενός:

Πρόληψη της κρυολογήματα και λέει αντίο στο scallions και νεφρίτη οθόνες

Είσαι ακόμα τρώει scallions και σκόρδο για την πρόληψη της κρυολογήματα; Στην πραγματικότητα, ένα μαντήλι μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, ο λαιμός είναι ο ευκολότερος τρόπος να εισάγετε τον άνεμο στο φθινόπωρο και το χειμώνα. Εάν μπορείτε να προστατεύσετε το λαιμό σας καλά, είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι τρώει νεφρίτη οθόνη.

Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που αναρωτιούνται γιατί έχω πιάσει ένα κρύο το καλοκαίρι, και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι καλό;

Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από τα προβλήματα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, εσωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή, εξωτερική θερμοκρασία είναι υψηλή, ένα υψηλής μία χαμηλή οδηγήσει σε αντοχή σας να μειώνονται, ένα μαντήλι μπορείτε επίσης να αποτρέψει ασθένειες κλιματισμό.

Αποτελεσματικότητα δύο:

Λαιμό Δρόσου λιγότερο, δεν διαταράσσεται η αυχενική σπονδύλωση

Σύμφωνα με την TCM, άνεμος, κρύο, το καλοκαίρι, η υγρασία, ξηρότητα και πυρκαγιά είναι το έξι παθογόνους παράγοντες, της οποίας το κακό του ανέμου και το κρύο τάξεις τα δύο πρώτα.

Ο λαιμός είναι το «φρούριο» του ανθρώπινου σώματος. Ο λαιμός είναι γεμάτο από αιμοφόρα αγγεία. Υπάρχουν πολλές σημαντικές acupoints, όπως Dazhui acupoint, Fengchi acupoint για την αυχενική και Jianjing acupoint επεκτείνεται στον ώμο. Ως εκ τούτου, το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι η εποχή με υψηλή συχνότητα εμφάνισης του τραχήλου της μήτρας σπονδύλωση, έτσι ένα μαντήλι μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά από το κρύο και τις ασθένειες.

Αποτελεσματικότητα τριών:

Ένα καλό μαντήλι, κανένα πρόβλημα στη μέση και πλάτη

Το φθινόπωρο και το χειμώνα, εάν δεν φοράτε ρούχα υψηλής-κολάρο και λίγο κρύος αέρας εισέρχεται στο λαιμό σας, θα έχετε ένα ψυχρό πόλεμο σε όλο σας το σώμα.  Ως εκ τούτου, ο λαιμός είναι πιο φοβισμένοι της κατάψυξης.

Ιδιαίτερα σύγχρονες άνθρωποι χρησιμοποιούν τους υπολογιστές για μεγάλο χρονικό διάστημα, που είναι εύκολο να προκαλέσει δυσκαμψία των μυών του αυχένα. Αν συνδυαστεί με το κρύο επίθεση, το φθινόπωρο και το χειμώνα, το πίσω μέρος θα είναι κρύο. Μύες είναι επιρρεπείς σε σπασμός και τον πόνο. Αυτό το είδος του πόνου θα ακτινοβολεί στην περιοχή επάνω στον ώμο και την ωμοπλάτη περιοχή. Επαναλαμβάνονται μακροπρόθεσμες κρύο, μικρά κρύα, ρευματισμούς, κλπ.

Αποτελεσματικότητα τέσσερις:

Ζεστό το χειμώνα και να ξυπνήσουν όλη την ημέρα

Κασκόλ έχει τη λειτουργία της την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος και την ανακούφιση κόπωση. Είτε σε κρύο φθινόπωρο και το χειμώνα ή το καλοκαίρι δροσερό εσωτερικό, το κασκόλ είναι ο καλύτερος αγώνας.

Πιστεύετε ότι το μαντίλι είναι πραγματικά ένα ειδικό είδος της κινεζικής ιατρικής μετά την ανάγνωση;

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πολύ άσχημο να φορούν ένα φουλάρι. Στην πραγματικότητα, η απόσταση ανάμεσα σε εσάς και ομορφιά είναι μόνο ένα κασκόλ.

Από ιδιοσυγκρασία, από την ομορφιά και το νεανικό σφρίγος, κοιτάξτε τις ακόλουθες προτάσεις για να τις καθοδηγεί ~ την πιο μοντέρνα μέθοδο γραβάτα κασκόλ ω