Γνωρίζετε την κατηγορία των μεταξωτών υφασμάτων

- Sep 14, 2020-

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το μετάξι είναι σατέν. Στην πραγματικότητα, τα μεταξωτά ρούχα και προϊόντα επισημαίνονται ομοιόμορφα ως 100% SILK, αλλά υπάρχουν πολλοί τύποι, ο καθένας με διαφορετική υφή και αποτέλεσμα.

Οι κοινές ποικιλίες των υφασμάτων μεταξιού περιλαμβάνουν κατά προσέγγιση κρέπα de chine, βαριά κρέπα, georgette καμένος-έξω, georgette, διπλό joe, βαρύ joe, σατέν sangbo, σαφές σατέν κρέπας, τέντωμα σαφές σατέν κρέπας, πλέξιμο στημονιού και ούτω καθεξής.

Οι εξαιρετικές μάρκες βασίζονται σε διαδικασίες παραγωγής υψηλής τεχνολογίας στη διαδικασία βαφής και φινιρίσματος υφασμάτων, χρησιμοποιούν φιλικές προς το περιβάλλον βαφές και έχουν σταθερότητα χρώματος 3-4,5. Ενώ επιτρέπει στους ανθρώπους να εκτιμήσουν τη μοναδική χρωματική ομορφιά των μεταξωτών υφασμάτων, διατηρεί τη διατροφή και τη φυσικότητα των μεταξωτών υφασμάτων. Στη διαδικασία μετα-επεξεργασίας υφάσματος, οι διαφορετικοί βαθμοί της προ-συρρικνούμενης επεξεργασίας πραγματοποιούνται επίσης για να εξασφαλίσουν ότι ο ρυθμός συρρίκνωσης ενδυμάτων του υφάσματος που χρησιμοποιείται είναι 0.5-3%.

Οι ποικιλίες και τα χαρακτηριστικά των μεταξωτών υφασμάτων εισάγονται τώρα ως εξής:

1. Διπλή κρέπα: Μετά από τη υψηλής θερμοκρασίας ρύθμιση, η αντίσταση ρυτίδων είναι καλή. Το ύφασμα έχει τη σταθερή δομή, τον υψηλό κορεσμό εκτύπωσης και βαφής, και το φωτεινό χρώμα. Το πλεονέκτημα της βαριάς ρωγμής είναι ότι το ύφασμα έχει την καλύτερη κουρτίνα και την ισχυρότερη αντίσταση ρυτίδων.

Αυτό το είδος μεταξιού είναι πιο πυκνά υφασμένο, λιγότερο ευαίσθητο στο snagging και πιο ανθεκτικό. Έχει μια φυσική λάμψη όταν κρατιέται στο χέρι, αλλά δεν είναι τόσο φωτεινό όσο το σατέν και είναι ευκολότερο να το φροντίσετε.

2. Qiao Qi: Υπάρχουν λεπτά και διαφανή Qiao Qiao και καμένα Qiao Qiao, και υπάρχουν επίσης παχιά και κηρώδη Qiao Qiao. Τα πλεονεκτήματα του Georgie είναι κομψά, ελαφριά και λεπτά. τα πλεονεκτήματα του Heavy Joe είναι τραγανά, ισχυρή ανθεκτικότητα, και καλή κρεμμύκη.

Η Georgette μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ύφασμα. Η Georgette χαρακτηρίζεται από ελαφρότητα και διαφάνεια. Χρησιμοποιείται ως φούστα το καλοκαίρι και έχει κομψή ομορφιά. Είναι πολύ κατάλληλο για νέους MM, αλλά αυτό το ύφασμα είναι εύκολο να σκαμνί και ρυτίδα και δεν είναι ανθεκτικό. Οι άνθρωποι που δεν δίνουν μεγάλη προσοχή, συχνά μια φούστα είναι σπασμένη χωρίς να το φορούν δύο φορές. Αυτός ο πόνος στην καρδιά, ο βαρύς Τζο είναι μια ωραία υφασμένη τζορτζέτ, η πυκνότητα είναι υψηλότερη, και το βάρος είναι βαρύτερο. Είναι πολύ καλύτερο από την άποψη της πτώσης, της αντίστασης ρυτίδων και της διάρκειας.

3. Σατέν Sangbo: Είναι ένα συμβατικό ύφασμα σε μεταξωτά υφάσματα. Η σατέν υφή είναι καθαρή, αντίκα και πολύ ευγενής.

Αυτό είναι σχετικά σπάνιο για μένα, και δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε μετάξι με υφή; Συνήθιζα να φτιάχνω μερικά μαργαριταρένια σατέν υφάσματα, σατέν υφάσματα, αλλά οι υφές είναι ανάγλυφες στα υφάσματα, η υφή είναι πολύ ιδιαίτερη και πολύ ακριβή.

4. Απλό σατέν κρέπας: είναι ένα συμβατικό ύφασμα ανάμεσα σε μεταξωτά υφάσματα. Η φωτεινή σατέν επιφάνεια είναι πολύ ευγενής, το χέρι αισθάνεται ομαλό και η οργάνωση είναι πυκνή. ο ρυθμός συρρίκνωσης του υφάσματος είναι σχετικά μεγάλος και η στιλπνότητα μειώνεται μετά την κυκλοφορία.

Αυτό είναι το μεταξωτό ύφασμα που πολλοί άνθρωποι σκέφτονται. Το υλικό για cheongsam έχει μια ομαλή λάμψη όπως τα μαργαριτάρια, τα φωτεινά χρώματα, και την ομορφιά! Αυτό το είδος υφάσματος αισθάνεται καλά στο χέρι σας, οπότε όταν πουλάτε σατέν ρούχα, η ικανοποίηση του αγοραστή είναι συνήθως πολύ υψηλή. αυτό το είδος υφάσματος είναι εύκολο να τσαλακωθεί, οπότε μετά το σιδέρωμα, θα είναι λείο και η λάμψη του μπορεί να αναβοσβήνει τέλεια. Το σατέν είναι ένα πολύ ευγενές ύφασμα. Στην πραγματικότητα, μερικά σχέδια από αυτό το ύφασμα είναι πραγματικά όμορφα, ευγενή και πολύ μεγάλα.

Αν και η λάμψη του πραγματικού μεταξωτού σατέν είναι φωτεινή, είναι μαλακή και η αίσθηση είναι ομαλή και απαλή. Η λάμψη της απομίμησης σατέν είναι πιο εκθαμβωτική και αισθάνεται πιο τραχιά στην αφή. Φυσικά, μια καλή απομίμηση σατέν δεν είναι τόσο καλή όσο το πραγματικό μεταξωτό σατέν, αλλά εξακολουθεί να είναι καλό. Ναι, το χρησιμοποιούμε γενικά για επένδυση και μερική.

5. Τέντωμα σατέν κρέπα: ένα νέο ύφασμα με σύνθεση 90%-95% μετάξι μουριάς και 5%-10% spandex. Είναι ένα συνυφασμένο ύφασμα. Χαρακτηρίζεται από καλή ελαστικότητα, άνεση, σχετικά μικρή συρρίκνωση και μοναδικό στυλ.

Αυτό δεν είναι 100% πραγματικό μετάξι και προστίθενται άλλα συστατικά. Το ύφασμα είναι ελαστικό και το κάλυμμα είναι αρκετά καλό. Εξαρτάται από την αναλογία του μεταξιού. Όσο μεγαλύτερη είναι η αναλογία του μεταξιού, τόσο πιο μεταξένια είναι η αίσθηση και τόσο πιο όμορφη είναι η λάμψη.

scarf