Ξέρετε πώς να πλύνετε μετάξι κασκόλ

- Mar 23, 2019-

Πρώτα απ 'όλα, τα μεταξωτά κασκόλ δεν πρέπει να πλένονται στο μηχάνημα. Το πλύσιμο των χεριών δεν μπορεί να καθαριστεί έντονα, αλλά για να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο της διαβροχής, το απαλό πλύσιμο πλύσης, το πολύ απαλό πλύσιμο των χεριών, μην απορροφείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεύτερον, τα μεταξωτά κασκόλ δεν είναι κατάλληλα για πλύσιμο με απορρυπαντικό και σαπούνι, που θα κάνουν τα ρούχα κιτρινίζουν και θα σκληρύνουν. Μπορεί να καθαριστεί με ειδικό απορρυπαντικό από μαλλί ή με ήπιο ουδέτερο απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων. Μπορεί επίσης να καθαριστεί με υψηλής ποιότητας σαμπουάν και αφρόλουτρο.

Το μάλλινο μεταξωτό μαντήλι δεν μπορεί να συστραφεί άμεσα με το χέρι για να στεγνώσει το νερό, μια μεγάλη ποσότητα νερού που πρέπει να πιέζεται με το χέρι. Τα ρούχα από μετάξι από βαμβάκι δεν μπορούν να εκτεθούν απευθείας στον ήλιο, για να στεγνώσουν στη σκιά. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, είναι καλύτερο να τυλίξετε τις χάρτινες σακούλες και να τις κρεμάσετε.

Επιπλέον, τα μεταξωτά κασκόλ ρυτίδες εύκολα και πρέπει να σιδερώνονται από καιρό σε καιρό. Κατά το σιδέρωμα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το σίδερο σε χαμηλή θερμοκρασία. Εάν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, οι ίνες μεταξιού θα υποστούν ζημιά.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 18258135873