Διαφορές μεταξύ της ψηφιακής εκτύπωσης και της επιτραπέζιας εκτύπωσης εξατομικευμένων κασκόλ μετάξι

- Apr 16, 2019-

Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες εκτύπωσης για προσαρμογή κασκόλ μετάξι. Για φίλους που χρειάζονται μαζική προσαρμογή, θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να επιλέγουν την κατάλληλη διαδικασία εκτύπωσης σύμφωνα με τα προϊόντα που χρειάζονται. Προς το παρόν, οι κύριες μέθοδοι εκτύπωσης των εγχώριων κατασκευαστών μεταξωτών κασκόλ είναι η ψηφιακή εκτύπωση και η εκτύπωση στην επιφάνεια εργασίας.

1. Προσαρμογή του κασκόλ μετάξι με σύνθετα μοτίβα-ψηφιακή εκτύπωσηΗ ψηφιακή εκτύπωση είναι ένα είδος εκτύπωσης με ψηφιακή τεχνολογία. Η διαδικασία παραγωγής της ψηφιακής εκτύπωσης είναι απλώς η εισαγωγή όλων των ειδών εξατομικευμένων σχεδίων στον υπολογιστή μέσω διαφόρων ψηφιακών μέσων όπως η σάρωση, οι ψηφιακές φωτογραφίες, οι εικόνες ή η παραγωγή και επεξεργασία ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μετά την επεξεργασία από το σύστημα εκτύπωσης διαχωρισμού χρωμάτων του υπολογιστή, το ειδικό λογισμικό ψεκάζει όλα τα είδη ειδικών χρωμάτων στο ύφασμα φουλάρι και μετά την επεξεργασία, λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα σχέδια στο ύφασμα. Ένα εξατομικευμένο προϊόν υψηλής ακρίβειας.

Μια παρτίδα από μεταξωτά κασκόλ με περίπλοκα σχέδια προσαρμόζονται. Σε σύγκριση με την εκτύπωση γραφείου, η ψηφιακή εκτύπωση έχει υψηλότερη αναλογία απόδοσης / τιμής. Η ποσότητα παραγγελίας της ψηφιακής εκτύπωσης είναι χαμηλή, ο χρόνος παράδοσης είναι σύντομος και δεν απαιτείται η πληρωμή της πληρωμής.

2. Προσαρμογή της απλής εκτύπωσης με μεταξοτυπίαΗ εκτύπωση γραφείου είναι να ξύσει το χρώμα πάνω στο ύφασμα με εκτύπωση οθόνης, το οποίο είναι κατάλληλο για απλά μεγάλα γραφικά μπλοκ χρώματος. Η εκτύπωση γραφείου έχει καλύτερο κορεσμό και διαπερατότητα. Χρησιμοποιείται συνήθως για εκτύπωση διπλής όψης. Προσαρμοσμένα προϊόντα με υψηλό κορεσμό χρωμάτων και στερεοφωνική αίσθηση είναι απαραίτητα. Η επιφάνεια εργασίας είναι προφανώς πιο κατάλληλη. Ταϊβανέζικη εκτύπωση πλάκας έχει μεγάλη αρχική παραγγελία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Και το εργοστάσιο χρειάζεται πλάκα και ταιριάζει χρώματα, για να πληρώσει μια συγκεκριμένη πληρωμή τέλη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873

E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com