Έννοια και ταξινόμηση του τυπωμένου υφάσματος

- Apr 02, 2019-

Το τυπωμένο ύφασμα είναι κατασκευασμένο από πήλινο και λευκό πανί. Ήταν πολύ δημοφιλής στις Δυναστείες των Τανγκ και των Τραγουδιών και έφτασε στο αποκορύφωμά της στις Δυναστείες Μινγκ και Κινγκ. Πριν από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το εργαστήριο βαφής Lingbao είχε περίπου 100 οικογένειες, διανεμήθηκε σε κομητείες, πόλεις και μεγάλα χωριά και είχε μια ευημερούσα επιχείρηση. Κατά την παρασκευή, βυθίστε πρώτα το λευκό πανί στο νερό, ανακατέψτε το σε πάστα με ζυμαρικά και γύψο, κάντε πλάκα με σκληρό λάδι, χαράξτε τα σχέδια λουλουδιών, πουλιών, εντόμων και ψαριών, βάλτε την πλάκα στο λευκό πανί, τυπώστε το με ένα ξύστρα, στη συνέχεια πλύνετε και βάψτε το στο βαρίδι βαφής και ξεκολλήστε τα εξαρτήματα στο μοτίβο μετά από σκίαση και ξήρανση. Τα τυπωμένα υφάσματα αγαπήθηκαν κάποτε από τους ανθρώπους και χρησιμοποιήθηκαν ως απαραίτητα αντικείμενα για κρεβάτι και ρούχα για προίκα. Μετά την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, η ανάπτυξη της βιομηχανίας εκτύπωσης και βαφής κλωστοϋφαντουργικών αντικατέστησε σταδιακά αυτή την παραδοσιακή διαδικασία.

2 Επεξεργαστής έννοιας

Τυπωμένο ύφασμα: Το γκρίζο πανί είναι λευκασμένο, οι ακαθαρσίες αφαιρούνται, εκτυπώνονται διάφορα σχέδια και μετά το πέρας του τελικού προϊόντος, το προϊόν είναι τυπωμένο ύφασμα. Το γκρι ύφασμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας για εκτύπωση, αλλά πρέπει να λευκαστεί, να εξευγενιστεί, να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες και τα μεγέθη ύφανσης, να αφαιρεθεί το κερί, το γράσο και ούτω καθεξής πάνω στην ίνα για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της εκτύπωσης,

Σύμφωνα με τη διαφορετική διαδικασία εκτύπωσης ο εξοπλισμός μπορεί να χωριστεί σε:

1) Χέρι τυπωμένο ύφασμα. Συμπεριλαμβανομένων batik, tie-βαφή, tie-βαφή, ζωγραφισμένα στο χέρι, χειροκίνητη εκτύπωση desktop και ούτω καθεξής.

2) Υφασμάτινο πανί εκτύπωσης:

- A. Εκτύπωση τυμπάνου.

- B. Εκτύπωση οθόνης. (Συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης επίπεδης οθόνης και της εκτύπωσης στρογγυλής οθόνης)

- Γ. Μεταφέρετε πανί εκτύπωσης.

- Δ. Άλλα υφάσματα εκτύπωσης: εκτύπωση με ψεκασμό μελάνης, ηλεκτροστατική εκτύπωση, θερμή σφράγιση, αποσύνθεση, αντιδιαβρωτική εκτύπωση, εκτύπωση με εκφόρτωση, εκτύπωση σε συρραφή και ούτω καθεξής.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: No.17 8η οδός, Xiasha οικονομική περιοχή ανάπτυξης, Hangzhou

MOBILE: +8618258135873

E-MAIL: vivien@xhsilkfabric.com