Κοινή διαδικασία εκτύπωσης οθόνης

- Dec 17, 2019-

1. Διαδικασία εκτύπωσης υδατικού εναιωρήματος Η διαδικασία εκτύπωσης υδαρούς πολτού είναι μία από τις βασικότερες διαδικασίες εκτύπωσης στη βιομηχανία εκτύπωσης οθόνης.

2. Διαδικασία εκτύπωσης κόλλας

Η ειδική χημική γέλη και βαφή χρησιμοποιούνται στη διαδικασία εκτύπωσης λατέξ.

3. Εκτύπωση αφρού

Η εκτύπωση αφρού, γνωστή και ως τρισδιάστατη εκτύπωση, αναπτύσσεται με βάση την εκτύπωση λατέξ.

4. Συγκεντρωτική διαδικασία εκτύπωσης

Η ηλεκτροστατική συρραφή εκτύπωσης είναι μία από τις τρισδιάστατες διαδικασίες εκτύπωσης.

5. Διαδικασία φωτοχρωμικής εκτύπωσης

Η φωτοχρωμική εκτύπωση ονομάζεται επίσης φωτοχρωμική εκτύπωση. Στο αρχικό στάδιο, η φωτοχρωμική εκτύπωση χρησιμοποίησε φωτοχρωμικές βαφές. Κάτω από την ακτινοβολία της υπεριώδους ακτινοβολίας, η δομή των χρωμάτων άλλαξε, δείχνοντας διαφορετικά χρώματα.

6. Θερμοχρωμική εκτύπωση

Η θερμοχρωμική εκτύπωση ονομάζεται επίσης θερμοχρωμική εκτύπωση. Στο αρχικό στάδιο, η θερμοχρωμική εκτύπωση έχει υποστεί επεξεργασία σε μικροκάψουλες με θερμοχρωμικές βαφές και τυπωμένη σε υφάσματα. Έχει δύο τύπους: αναστρέψιμο και μη αναστρέψιμο.

7. Διαδικασία εκτύπωσης αλλαγής νερού

Η εκτύπωση παραλλαγής νερού είναι μια νέα διαδικασία εκτύπωσης.

8. Διαδικασία εκτύπωσης φθορισμού

Η διαδικασία εκτύπωσης φθορισμού είναι ένας νέος τύπος ειδικής διαδικασίας εκτύπωσης. Η αρχή είναι η χρήση ειδικής διαδικασίας για την ενσωμάτωση του φωτεινού υλικού αποθήκευσης φωτός στο ύφασμα και την πραγματοποίηση της αυτόματης φωτεινής λειτουργίας απορροφώντας όλα τα είδη ορατού φωτός, η οποία χαρακτηρίζεται από απεριόριστη ανακύκλωση.

9. Διαδικασία εκτύπωσης αρώματος

Η διαδικασία εκτύπωσης αρώματος είναι μια ειδική διαδικασία που χρησιμοποιεί ειδική τεχνολογία για να κάνει το προϊόν με άρωμα. Η τεχνολογία επεξεργασίας της εκτύπωσης αρώματος είναι παρόμοια με την κοινή τεχνολογία εκτύπωσης. Μόνο όταν η προετοιμασμένη μικροκάψουλα αρώματος αναμιγνύεται με το κατάλληλο μέγεθος κόλλας, εφ 'όσον η μικροκάψουλα αρώματος, το μέγεθος χρώματος εκτύπωσης κόλλας και το ύφασμα υποστρώματος έχουν καλή συμβατότητα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

10. Διαδικασία σφράγισης χρυσού και αργύρου

Η επιχρυσωτική και ασημένια σφράγιση είναι ένα παραδοσιακό μέσο διακόσμησης και ομορφιάς, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά σε πολλές χάρτινες συσκευασίες.

Fabric