Χαρακτηριστικά εμπριμέ

- Sep 26, 2018-

Η δημιουργική τεχνική του χρώμα τυπωμένο ύφασμα είναι ένα είδος της χαρακτικής. Όλα τα φύλλα και τα φύλλα στο χρώμα εκτύπωσης ύφασμα πρέπει να κοπεί με λίγο μαχαίρια για το μοσχάρι με το περίγραμμα του μοτίβου.


Την εκτύπωση και τη βαφή τεχνική Tongxiang μπλε τυπωμένο ύφασμα κληρονομεί την αρχαία χαρακτική και αντι-λεκιάζοντας τεχνική εκτύπωσης. Η κύρια διαδικασία ροή είναι τέσσερα: κατ ' αρχάς, σχεδιάζουμε το επιθυμητό πρότυπο και σχεδιάστε το μοτίβο σε ένα ειδικό χάρτινο πιάτο. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για να χαράξει το σχέδιο σε ένα πιάτο διαφανή λουλούδι. Δεύτερον, η πλάκα κοίλο λουλούδι απλώνεται το ύφασμα για να βαφτεί, και την αντι-χρώση πολτό που συντίθενται από τον ασβέστη και τη σκόνη σόγιας είναι ξύνεται στο κενό της πλάκας λουλούδι από την ξύστρα για να τη διαρροή του πηλού στην επιφάνεια του υφάσματος. Στη συνέχεια, το πανί με το αντι-χρώση τέφρα είναι αποξηραμένα και τοποθετούνται σε ένα indigo βαφή δεξαμενή για τη βαφή. Τέλος, βαμμένα ύφασμα λαμβάνεται από τη δεξαμενή βαφή, και το νερό συμπιέζεται έξω να στεγνώσει, και μετά την ξήρανση του πηλού είναι ξύνεται, και το προϊόν έχει τελειώσει μετά την ολοκλήρωση.


Το τυπωμένο ύφασμα έχει αναπτυχθεί από την αρχική εκτύπωση μίας όψης για την εκτύπωση διπλής όψης, από μονόχρωμη σύνθετο χρώμα, από μικρό πανί στο μεγάλο πανί, από χώμα πανί εκλεκτά βαμβάκι, βαμβάκι και το λινό μείγμα, μετάξι και ούτω καθεξής. Υπάρχουν, επίσης, όλο και περισσότερες ποικιλίες από λουλούδια και χρώματα, και μπλε-άσπρο-και κουρτίνες, τοίχων, τραπεζομάντιλα, παπούτσια και καπέλα, Σάκες, παιχνίδια και άλλες τέχνες, ειδικά μπλε τυπωμένα υφάσματα, έχουν γίνει ένα πανέμορφο τοπίο της πόλης.


Το χρώμα του το τυπωμένο ύφασμα καλείται επίσης από ένα Πανεπιστήμιο. Το χρώμα που ταιριάζουν, με τη χρωματική μετάβαση, την αντίθεση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, το χρώμα είναι όσες δεκάδες και το χρώμα τυπωμένο ύφασμα έχει το ρητό του «επτά κόκκινο, πράσινο οκτώ και δώδεκα μπλε». Είναι περίπλοκη και πολύπλοκη. Μόνο το χρώμα είναι καλά συμφωνημένα. Η όλη εικόνα μπορεί να είναι εκθαμβωτική, πολύχρωμα και φωτεινά, και τα στρώματα είναι διακριτές και αρμονική.