Εκτός από τα μεταξωτά μαντήλια, η Hermè S έχει μια άλλη πλευρά σχετικά με τη διαδικασία εκτύπωσης

- Aug 13, 2020-

Είναι δύσκολο να εγχύσεις χαλαρά και ενδιαφέροντα στοιχεία στην υψηλή μόδα; Από αυτή την άποψη, το Le Monde d' το herm ès, ένα εξαμηνιαίο περιοδικό που παράγεται από τον herm ès, δίνει τις δικές του απαντήσεις: Art Photography (το τοπίο της ερήμου Gobi), δημιουργική μοντελοποίηση (τυλίγοντας το δοχείο μόκα με μεταξωτό μαντήλι παλτό), και ειδική ιστορία (μιλώντας με καλλιτέχνες της γης). Το βιβλίο ερμηνεύει πλήρως την αρμονική ενσωμάτωση πολλαπλών μορφών τέχνης. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού, το εξώφυλλο θεωρείται δημιουργική παιδική χαρά: ψαλίδι κοπής, ξεσκόνισμα, καθαρά λευκά πιάτα δείπνου, χρωματιστά μεταξωτά κασκόλ, δεμένες ομπρέλες και μοναχικοί τροχοί ποδηλάτου. Όλα τα είδη αντικειμένων κρέμονται στον αέρα, όπως μια τεράστια τέχνη εγκατάστασης. Φαίνεται αταξία και αταξία, αλλά όταν εμφανίζονται σε αυτήν την εξαίσια σελίδα ταυτόχρονα, είναι γεμάτα χιούμορ.

Οι εσωτερικές σελίδες του περιοδικού είναι γεμάτες από το σωστό είδος διασκέδασης: το blockbuster της μόδας με θολά χρώματα, τη φωτογραφία της φύσης, και τον σχεδιασμό της διάταξης με μισό ανοιχτό και αντίθετο προσανατολισμό. Προς το παρόν, με κυκλοφορία 600.000 αντιγράφων ανά τεύχος, ο κόσμος της Ερμής&# 39 έχει μεταφραστεί σε 13 γλώσσες, καθιστώντας το αγαπημένο στους συλλέκτες βιβλίων. Ανοίγει μια νέα είσοδο στην κουλτούρα της Ερμής, δείχνοντας την άλλη πλευρά της διαδικασίας της&«εκτύπωση GG»; εκτός από το εμβληματικό μεταξωτό μαντήλι. Μεταξύ των σελίδων, από το τοπίο της ερημιάς έως τη δημιουργική απεικόνιση, απολαύστε το καλλιτεχνικό σήμα που μπορεί να μεταφέρει μια επωνυμία εκτός του εμπορίου." Δεν ξεχνάμε ποτέ την αρχική μας πρόθεση. Αντί να είμαστε πολύ σοβαροί, δεσμευόμαστε να εκφράσουμε τον Ερμή&# 39. προσωπικότητα με καινοτομία, αισιοδοξία, πολυμορφία, ελαφρότητα και τόλμη." Pierre Alexis Dumas, διευθυντής του brand art.

Σύμφωνα με τον Pierre Alexis, το περιοδικό ήταν το παιδικό όνειρο του πατέρα του&# 39. Ο Jean Louis Dumas, ένας έξυπνος επιχειρηματίας, οδήγησε τον Ερμή να αναπτυχθεί τη δεκαετία του 1980 και τελικά μεγάλωσε από έναν γαλλικό θησαυρό σε έναν πολυεθνικό γίγαντα. Μια τέτοια επιχειρηματική υπερηφάνεια έχει ένα πολιτιστικό όνειρο στην καρδιά του - λαχταρούσε τις δικές του εκδόσεις. Ο Πιερ Αλέξης είπε ότι το&«Hermes' s World GG»; τελικά έκανε το όνειρο του πατέρα του&# 39.&«Μας δείχνει το χιούμορ και την πρωτοτυπία του Ερμή."

Στα αρχικά λόγια ενός συγκεκριμένου τεύχους, ο Pierre Alexis συνέχισε να δείχνει το μανιφέστο της προσωπικότητάς του στον κόσμο με ισχυρά λόγια:&«να αγωνίζεται για την τελειότητα, να είναι σταθερός και σίγουρος, να είναι ειλικρινής, να είναι εξαιρετικός, να είναι γενναίος και να είσαι μοναδικός." Αν και η συντακτική άποψη του άρθρου πρέπει να αντικατοπτρίζει την έννοια της επωνυμίας άμεσα ή σιωπηρά, το περιοδικό εξακολουθεί να περιέχει πλούσιο και πολύχρωμο δημιουργικό περιεχόμενο, που κυμαίνεται από τυχαίες συζητήσεις σχετικά με τον συμβολικό ρόλο των καρφιτσών ασφαλείας στον τομέα της μόδας έως τον αποκλειστικό διάλογο με τον ιδρυτή του ιαπωνικού περιοδικού avant-garde. Ο Pierre Alexis πιστεύει ότι η επιτυχία του Hermes' Ο κόσμος οφείλει πολλά στην εκλεκτική και εκλεκτική φιλοσοφία σύνταξης.

Ο Pierre Alexis τόνισε επίσης ότι το θέμα κάθε τεύχους του περιοδικού επιλέχθηκε από έναν ανεξάρτητο συντάκτη και δεν υπόκειται ποτέ στην τάση της αγοράς. Αυτό το αυτο-φτιαγμένο στυλ επιτρέπει στην ομάδα να επιλέξει προσεκτικά το περιεχόμενο του περιοδικού - δέχονται ανοιχτά συνεισφορές και υποστηρίζουν τις αναζωογονητικές δημιουργίες ορισμένων άγνωστων δημιουργών.

GG quot; Ενθαρρύνουμε ενεργά τη συνεργασία με νέους και καινοτόμους δημιουργικούς ανθρώπους με μοναδικές προοπτικές και νέες ιδέες, είτε πρόκειται για φωτογράφους, εικονογράφους, δημοσιογράφους ή συγγραφείς."&«Πάρτε το εξώφυλλο του περιοδικού' s τεύχος 2012, το οποίο ήταν μετάξι, και επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη νεαρή φωτογράφο Olivia bee, GG»; είπε ο Πιέρ Αλέξης. Ήταν 18 ετών και έζησε στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Στο blog της, αυτές οι ρομαντικές και ποιητικές φωτογραφίες απεικονίζουν έντονα την οικεία και συνηθισμένη καθημερινή ζωή μεταξύ της και των φίλων της. Την επιλέγουμε, περιμένουμε και εμπιστευόμαστε