Τι είναι το μεταξωτό ύφασμα

- Sep 26, 2018-

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της καθαρής μεταξωτά υφάσματα και όχι από καθαρό μετάξι; Καθαρή μεταξωτό ύφασμα αναφέρεται σε υφάσματα, του οποίου η σύνθεση είναι 100% μετάξι και δεν αναμιγνύεται με άλλα συστατικά. Αντιστοιχεί το Μπλέντεντ υφάσματα, όπως μετάξι-βαμβάκι Μπλέντεντ μετάξι, σατέν ή μεταξωτό-βαμβάκι ή μετάξι-πολυεστέρα μείγμα.


Ωστόσο, το γενικό καθαρό μετάξι είναι μια λέξη που είναι πιο καθομιλουμένη. Αν είναι γραμμένο σε πραγματικές λέξεις, γενικά είναι γραμμένο ως 100% μετάξι. Ή 100% άλλα υφάσματα.


Επιπλέον, υπάρχει ένα ειδικό ύφασμα για το μεταξωτό ύφασμα, με ελαστικό ύφασμα μεταξιού, ελαστική σατέν, ελαστικές κρέπα, ελαστική ζορζέτ, κλπ. Αυτά τα υφάσματα είναι ελαστική, και το μετάξι, το ίδιο δεν είναι πολύ ελαστική, οπότε σίγουρα θα προστεθούν κάποια ελαστικά υφάσματα, και την spandex προστίθεται εδώ. Η σύνθεση του η γενική ελαστικό ύφασμα μεταξιού είναι 4% - 6% spandex, 94-96% μετάξι.


Μερικές φορές λέγεται ότι το κλουβί είναι ενιαία, και το ελαστικό ύφασμα μεταξιού ταξινομείται επίσης ως καθαρό μετάξι.


Ακατέργαστο μετάξι είναι ένα είδος μετάξι μουριάς, η οποία μπορεί να επίσης να πούμε ότι είναι ένα ημι-τελικό προϊόν από μαγειρεμένα μετάξι, επειδή η γενική διαδικασία μεταξωτό λήψης είναι κουκούλι μεταξοσκώληκα---ακατέργαστο μετάξι. Γενικά, τα κουκούλια μεταξοσκώληκα προστίθενται πρώτα το δοχείο βρασμού του ζεστού νερού 80 βαθμούς. Αφού τα κουκούλια μεταξοσκώληκα μαλακώνουν και αναπτύξτε, οι μεταξοσκώληκες είναι έβγαλε και τυλιγμένο γύρω από το μετάξι πλαίσιο. Αυτό είναι ακατέργαστο μετάξι. Όταν επεξεργάζεται το ακατέργαστο μετάξι, γίνεται ένα μαγειρεμένο μετάξι. Σε γενικές γραμμές, το μεταξωτό ύφασμα κατασκευάζονται από ακατέργαστο μετάξι είναι σχετικά δύσκαμπτο, έχει χάλυβα των οστών και είναι εύκολο να το σχήμα? το μεταξωτό ύφασμα από μετάξι μαγειρεμένα είναι μαλακό και στενή.


Ως εκ τούτου, ακατέργαστο μετάξι είναι επίσης ένα είδος του μεταξιού. Γενικά, το μεταξωτό ύφασμα κατασκευάζονται από ακατέργαστο μετάξι έχει ένα διπλό παλάτι που χρησιμοποιείται συχνά για την πραγματοποίηση κουρτίνες, και είναι κατάλληλο για μετάξι σμάλτο και taffeta φορέματα γάμου. Πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό.