Τι είναι η εκτύπωση

- Sep 26, 2018-

Εκτύπωση, ένα κουπόνι που χρησιμοποιούνται για τη σφράγιση ένα έγγραφο. χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε μια φορολογική σήμανση. Πωλείται από την κυβέρνηση, που Καταχωρήθηκε στις συμβάσεις, κουπόνια, κλπ., ως ένα ιδιαίτερο είδος των εντύπων φόρου. Τώρα επίσης παραπέμπει το μοτίβο τυπωμένο στο ύφασμα.


Το μοτίβο εκτυπώνεται στο ύφασμα (με ρούχα ενεργή εκτύπωση, εκτύπωση απαλλαγή, καμένο εκτύπωση, εκτύπωση κόλλα, κλπ.).


Ύφασμα

1. η διαδικασία της σχηματομόρφωσης μια βαφή ή επικάλυψη σε ένα ύφασμα είναι ένα ύφασμα εκτύπωσης. Η εκτύπωση είναι μια τοπική βαφή που απαιτεί ένα ορισμένο βαθμό αντοχή χρώμα.


2. ένας από τους σημαντικούς τρόπους διακόσμησης μοτίβο ύφασμα.


Ήδη από τη Νεολιθική εποχή, η Κίνα χρησιμοποιείται letterpress για να εκτυπώσετε το μοτίβο κεραμικά. Χρησιμοποιήθηκε στις σφραγίδες και σφραγίδες σε τη δυναστεία Zhou, και ακόμη και την άνοιξη και το φθινόπωρο περίοδο και τα εμπόλεμα κράτη περιόδου. Η τυπογραφική εκτύπωση έχει χρησιμοποιηθεί στα υφάσματα. Έχει φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο στη Δυτική Han Δυναστείας. Το έφεραν στο φως εκτυπωμένων χρωμάτων νήμα είναι ένας συνδυασμός των τριών letterpress για εκτύπωση και ζωγραφική. Κατά τη διάρκεια των Sui και Tang δυναστείες, ένας μεγάλος αριθμός τυπωμένα υφάσματα διαβιβάστηκαν στις δυτικές περιφέρειες μέσω του δρόμου του μεταξιού, καθώς και στην Ιαπωνία τον πέμπτο και τον έκτο αιώνα. Την ίδια στιγμή ή την ίδια στιγμή, όπως η ανάπτυξη της εκτύπωσης letterpress, άλλου είδους μέθοδο εκτύπωσης - το ανάγλυφο κοίλο έκδοση εμφανίστηκε ένα μετά το άλλο, μαζί με την τυπογραφική εκτύπωση.