Έξι μέθοδοι φορώντας κασκόλ

- Sep 26, 2018-

Είναι πραγματικά ένα θέμα του φορώντας ένα μαντίλι, ειδικά ένα μεταξωτό μαντήλι. Δεν έχει σημασία πόσο πολλά είδη φορώντας ένα μαντίλι, κανείς δεν τολμά να ορκιστούν. Ο σχεδιαστής θα σας δείξει την φρέσκια φορώντας αυτά τα κασκόλ, προσθέτοντας κάποια ιδιαίτερη διακόσμηση, όπως τα μεταξωτά μαντήλια και εδώ και καιρό μαργαριτάρια κολιέ. Είναι εύκολο να μάθουν μεθόδους εισόδου, καθώς και ορισμένες φαντεζί και ειδική πυρετός τεχνικές. Αυτές οι λεπτές κασκόλ είναι στριμμένα, διπλωμένα, και πεπλεγμένη, που τους καθιστά μια τέλεια διακόσμηση στα χέρια τους. Ακολουθήστε τα βήματά μας και να μάθουν τις τεχνικές του φοράει ένα μαντήλι, έτσι ώστε να σας το φθινόπωρο είναι επίσης γεμάτο από δροσερό και ζεστό.


Ένα μακρύ μαντίλι μπορεί επίσης να είναι τόσο μικρό, τυλιγμένο γύρω από το λαιμό δύο φορές, και στη συνέχεια κόμπους.


Ταιριάζει τέλεια με B κασκόλ και κολιέ φαίνεται λίγο περίπλοκη, αλλά δουλεύει πολύ καλά.


CSelect ένα τετράγωνο μαντίλι που διπλώνουν σε τακτική βεντάλιας πτυχώσεις. Σιδερώνονται ελαφρώς με ένα σίδερο. Στερεώστε την πόρπη και ασφαλίσετε με ένα μαντίλι.


Η πλατεία D είναι διπλωμένο διαγωνίως και έστριψε στη γωνία. Πυργογερανού πόρπη. Θα κρατηθεί και θα διευθετηθεί.


E που φαίνεται να είναι απλή για να φορέσει, στην πραγματικότητα, η ομορφιά έγκειται στην έμφαση που τον όγκο και την ακεραιότητα του κόμπο. Κατ ' αρχάς, στοίβα το μεταξωτό μαντήλι σε μια λωρίδα, κάνουμε ένα συνηθισμένο κόμπο, και τότε να φορούν τις γωνίες πετσέτα αριστερά και δεξιά έξω από τον κόμπο.


F είναι ένα μεταξωτό μαντήλι κρέμονται από το στήθος. Η μέθοδος είναι κάπως παρόμοια με τον τρόπο που οι άνδρες να φορούν γραβάτα. Η διαφορά είναι ότι υπάρχει μια σειρά από κολιέ που είναι εξαιρετικά κολακευτικά.