Απλό μίγμα κασκόλ και κασκόλ

- Sep 26, 2018-

Η θερμοκρασία θερμαίνεται, το κασκόλ γίνεται σταδιακά μια διακόσμηση, το πρωί μπορεί να ζεσταθεί, το απόγευμα μπορεί να διακοσμηθεί, εκτός από την χρωματική υφή, το σύστημα είναι επίσης ενδιαφέρουσα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι deductive, και η αντιστοίχιση εξαρτάται από την προσωπική ικανότητα. Εν ολίγοις, ο κασκόλ (Halstücher) πρέπει να αλλάξει. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για αντιστοίχιση


1: Το στυλ φόρεμα της μεγάλης φούστας είναι πολύ ιαπωνικό, και το οπτικό αποτέλεσμα των μακριών ποδιών είναι τεντωμένο. Το κόκκινο μαντήλι φωτίζει το χρώμα του δέρματος του χρήστη, χαρίζοντας συνολικά ένα κομψό και οικείο συναίσθημα.


2: Μια πολύ χαριτωμένη ομάδα, μαύρο μάλλινο μαντήλι και μαύρες κάλτσες, που τονίζουν το πορτοκαλί της μακράς δεμένης, γίνοντας το επίκεντρο του φθινοπωρινού δρόμου. Ένα ζευγάρι παπούτσια ξύλινων σφηνών, οι μικρές λεπτομέρειες του σχεδίου με πριτσίνια αντανακλούν τα πριτσίνια στην δερμάτινη τσάντα. Μπορεί να ειπωθεί ότι το MM ξέρει πώς να ντύσει και να αναμειγνύεται, πολύ προσεκτικός.


3: Η επιλογή του χρώματος μπεζ και καφέ είναι ο κύριος τόνος, ο οποίος είναι ένα ουδέτερο και ελεύθερο πνεύμα στυλ. Δίνει μια αίσθηση άνεσης και άνεσης. Το φουλάρι paisley (Halstücher) είναι πλούσιο σε vintage γεύση και ευνοείται από τους ανθρώπους της μόδας.


4: Η ιαπωνική MM που φοράει το σήμα φέρει βρετανικό στυλ ένδυσης, και το μείγμα είναι γεμάτο γεύση. Το πλεκτό σκοινί αμαυρώνει το εσωτερικό και το εξωτερικό του πορφυρού καρφίτσας βαμμένο πουκάμισο, το οποίο ευθυγραμμίζεται με τα δημοφιλή σημεία της σεζόν. Τα σανδάλια στα πόδια είναι υπερβολικά ξεπερασμένα.