Συντήρηση και πλύση κασκόλ

- Sep 26, 2018-

Συνιστάται ότι οι γυναίκες με ειδικές ανάγκες χρησιμοποιούν στεγνό καθάρισμα, άνευ όρων πλύση στο χέρι, πλύσιμο των χεριών υψηλής ποιότητας κασμίρ προϊόντα θα πρέπει να είναι ως εξής:


1. Τα προϊόντα κασμίρ είναι κατασκευασμένα από πολύτιμο κασμίρ υλικό. Επειδή το κασμίρ είναι ελαφρύ, απαλό, ζεστό και ολισθηρό, το πλύσιμο των νοικοκυριών γίνεται καλύτερα με το χέρι και μόνο (μην αναμειγνύεται με άλλα ρούχα). Τα χρώματα κασμίρ προϊόντα δεν πρέπει να πλένονται μαζί για να αποφευχθεί η χρώση.


2. Καταγράψτε το μέγεθος των προϊόντων κασμίρ πριν από το πλύσιμο. Τα προϊόντα κασμίρ με καφέ, χυμούς και λεκέδες αίματος πρέπει να αποστέλλονται σε ειδικό κατάστημα πλύσης.


3, βυθίστε σε κρύο νερό για 5 έως 10 λεπτά πριν από το πλύσιμο (τα τζάμι ή τα πολύχρωμα προϊόντα κασμίρ δεν πρέπει να εμποτιστούν), ενώ βουτιά και συμπιέζετε και με τα δύο χέρια στο νερό. Ο σκοπός της διαβροχής και της συμπίεσης είναι να αφαιρεθεί η βρωμιά που προσκολλάται στο εσωτερικό του κασμίρ από την ίνα και μέσα στο νερό και το άλλο μέρος της βρωμιάς είναι υγρό και χαλαρό. Αφού βυθιστείτε, πιέστε απαλά το νερό με τα δύο χέρια, στη συνέχεια τοποθετήστε το σε ένα ουδέτερο διάλυμα πλυσίματος περίπου 35 ° C και απολαύστε το με τα δύο χέρια. Μην το πλένετε με ζεστό σαπούνι. Μην το πλένετε με νερό. Μην χρησιμοποιείτε αλκαλικά. Πλύνετε τη σκόνη πλυσίματος, αλλιώς θα υπάρχει βελούδινη πιπίλα και παραμόρφωση. Κατά την πλύση των προϊόντων κασμίρ στο σπίτι, μπορεί να πλυθεί με σαμπουάν. Επειδή οι ίνες κασμίρ είναι πρωτεΐνες, φοβούνται τα αλκαλικά απορρυπαντικά και τα σαμπουάν είναι ως επί το πλείστον ουδέτερα απορρυπαντικά τύπου «ήπιας».


4. Τα πλυμένα προϊόντα κασμίρ πρέπει να είναι «υπεροξείδια» (τα εμποτισμένα κασμίρ προϊόντα εμποτίζονται σε μια κατάλληλη ποσότητα παγόμορφου διαλύματος οξικού οξέος) για να εξουδετερώσουν το σαπωνωμένο υγρό που παραμένει στο κασμίρ για να βελτιώσει τη στιλπνότητα του υφάσματος. Για προστασία, στη διαδικασία "peracid", αν δεν υπάρχει παγόμορφο οξικό οξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό άσπρο ξίδι, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε νερό μία φορά μετά το υπεροξύ.


5. Αφού ξεπλύνετε με νερό περίπου στους 30 ° C, το μαλακτικό μπορεί να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες και η αίσθηση του χεριού θα είναι καλύτερη.


6. Εξωθήστε το νερό στο πλυμένο προϊόν κασμίρ και βάλτε το σε μια σακούλα για να αφυδατωθεί στον κύλινδρο αποστράγγισης του πλυντηρίου.


7. Διαδώστε το αφυδατωμένο πουλόβερ κασμίρ στο τραπέζι που καλύπτεται με πετσέτα, χρησιμοποιήστε το χάρακα για να μετρήσετε το αρχικό μέγεθος και να το οργανώσετε σε πρωτότυπο στεγνό και στεγνό, αποφεύγοντας την έκθεση σε κρέμονται.


8. Μετά την ξήρανση στη σκιά, χρησιμοποιήστε μέση θερμοκρασία (περίπου 140 ° C) σιδερώστρα με ατμό για σιδήρου, σιδήρου και κασμίρ προϊόντα αφήνουν απόσταση 0,5 ~ 1 cm, δεν πρέπει να πιέζεται στην κορυφή, όπως τα άλλα σίδερα πρέπει να είναι γεμιστό υγρό πετσέτες.