Πώς να διακρίνουμε την αυθεντικότητα του υλικού μεταξιού κασκόλ

- Feb 20, 2020-

Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του μεταξιού μαντήλι, η τιμή είναι υπερδιπλάσια από τη συνθετική ίνα και το τεχνητό μετάξι σατέν. Επομένως, εάν ο πελάτης διαπιστώσει ότι η τιμή του μεταξιού μαντήλι είναι πολύ φθηνή, πρέπει να εξετάσει εάν το υλικό του είναι αυθεντικό.


1. Μέθοδος αναγνώρισης στιλπνότητας

Ισιώστε το μαντήλι:

Όταν κοιτάζετε το μετάξι, το ύφασμα είναι πολύ λείο και λείο. Επιπλέον, έχει την ικανότητα να απορροφά φως, έτσι θα εμφανίζεται μαργαριτάρι, και θα έχει μια μικρή λαμπερή αίσθηση.

Η μεταξωτή επιφάνεια του τεχνητού μεταξιού υφάσματος είναι σκούρα και δεν έχει μαργαριτάρι. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα έχετε την κοφτερή υφή.


2. Μέθοδος αναγνώρισης συναίσθημα

Το μετάξι αισθάνεται απαλό και κομψό και τα μεταξωτά νήματα είναι πυκνότερα. Σοκολάτα περιστεριών, μεταξένια και μεταξένια, έτσι είναι το' Εάν τρίψετε τα δύο στρώματα υφάσματος, θα νιώσετε την Κάκα. Αυτό είναι το μοναδικό&«μετάξι GG»; ήχος μεταξιού.

Ορισμένα τεχνητά μεταξωτά υφάσματα αντιμετωπίζονται προσεκτικά και θα μαλακώσουν. Η τραχιά αίσθηση είναι εύκολο να μπερδέψει το οπτικοακουστικό, αλλά το τεχνητό μετάξι γενικά έχει μια υγρή και κρύα αίσθηση. Μπορείτε να το ξεχωρίσετε αν το αγγίξετε προσεκτικά.


3. Ελαστική μέθοδος αναγνώρισης

Το μετάξι έχει την ίδια ελαστικότητα ξηρού και υγρού, το ρεγιόν ισιώνει και σπάει εύκολα και η ελαστικότητα είναι διαφορετική όταν στεγνώνει και είναι βρεγμένο.

Όταν το μετάξι τραβιέται, το στημόνι και το υφάδι του μεταξωτού νήματος είναι συνεχόμενα και είναι πολύ σκληρό, επομένως δεν είναι κατάλληλο να το τραβήξετε. αλλά το τεχνητό μετάξι σπάει όταν τραβηχτεί.


4. Μέθοδος αναγνώρισης καύσης

Όταν καίγεται το μετάξι, δεν μπορεί να δει κανείς ανοιχτή φλόγα και θα υπάρχει μυρωδιά καμένων μαλλιών. Η μεταξωτή τέφρα είναι μαύρα σωματίδια, τα οποία μπορούν να θρυμματιστούν με το χέρι.

Το τεχνητό μετάξι παίρνει φωτιά όταν παίρνει φωτιά και έχει μια παχιά πλαστική μυρωδιά. Αφού σβήσει η φωτιά, τα σκληρά ελαστικά μπλοκ θα παραμείνουν στις άκρες.