Ψηφιακή εκτύπωση

- Sep 26, 2018-

Η διαδικασία παραγωγής της ψηφιακής εκτύπωσης απλώς γράφεται σε έναν υπολογιστή με διάφορα ψηφιακά μέσα όπως σάρωση, ψηφιακή φωτογραφία, επεξεργασία εικόνας ή υπολογιστή και στη συνέχεια επεξεργάζεται με σύστημα εκτύπωσης διαχωρισμού χρώματος υπολογιστή και στη συνέχεια περάσει από ειδικό λογισμικό RIP. Το σύστημα εκτύπωσης εκτυπώνει απευθείας διάφορες ειδικές βαφές (ενεργό, διασκορπισμένο, όξινο κύριο χρώμα) σε διάφορα υφάσματα ή άλλα μέσα και μετά την επεξεργασία αποκτά διάφορα υφάσματα σε διάφορα υφάσματα. Τα προϊόντα εκτύπωσης ακριβείας έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την παραδοσιακή διαδικασία εκτύπωσης και βαφής:


Η διαδικασία παραγωγής της ψηφιακής εκτύπωσης μειώνει σημαντικά την αρχική διαδρομή επεξεργασίας και η ταχύτητα παραγγελίας είναι γρήγορη και το κόστος στεγανότητας μειώνεται σημαντικά.


Δεδομένου ότι η διαδικασία παραγωγής της ψηφιακής εκτύπωσης είναι απαλλαγμένη από τη διαδικασία διαχωρισμού χρωμάτων, παραγωγής και κατασκευής ιστού κατά την παραδοσιακή διαδικασία εκτύπωσης, ο χρόνος παραγωγής μειώνεται σημαντικά. Ο τρόπος αποδοχής του προτύπου μπορεί να γίνει μέσω του CD, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων προηγμένων μέσων. Ο γενικός χρόνος διόρθωσης δεν υπερβαίνει τη μία εργάσιμη ημέρα και η παραδοσιακή περίοδος δοκιμασίας είναι γενικά περίπου μία εβδομάδα.


Επιπλέον, το κόστος της απόδειξης μειώνεται σημαντικά λόγω της απλούστευσης της διαδικασίας. Η μείωση του κύκλου δοκιμών και η μείωση του κόστους στεγανοποίησης υπόκεινται στον νόμο περί ανταγωνισμού της αγοράς της σημερινής εποχής και η αποτελεσματικότητα είναι ο νόμος περί ανταγωνισμού της αγοράς, ο οποίος αναμφίβολα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στην αγορά.


Η αρχή της ψηφιακής τεχνολογίας εκτύπωσης καθιστά τα προϊόντα της να σπάσουν τον περιορισμό της παραδοσιακής παραγωγής χρωμάτων και λουλουδιών, γεγονός που μπορεί να κάνει τα υφάσματα να επιτύχουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις.


Δεδομένου ότι η τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης μπορεί να υιοθετήσει ψηφιακά πρότυπα, η έγχρωμη μέτρηση, η αντιστοίχιση χρωμάτων και η εκτύπωση των προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης μπορούν να φτάσουν θεωρητικά 16,7 εκατομμύρια χρώματα, τα οποία διαπερνούν τον περιορισμό των παραδοσιακών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων εκτύπωσης και βαφής, ειδικά στο χρώμα. Η ψηφιακή εκτύπωση είναι τεχνικά ασύγκριτη στην εκτύπωση μοτίβων υψηλής ακρίβειας όπως η διαβάθμιση και η moiré. Επιπλέον, το παραδοσιακό τυπωμένο σχέδιο συχνά περιορίζεται από το μήκος του "λουλουδιού πίσω" και η έννοια του "λουλουδιού πίσω" μπορεί να μην υπάρχει στη διαδικασία της ψηφιακής εκτύπωσης, η οποία επεκτείνει σημαντικά το χώρο του σχεδιασμού κλωστοϋφαντουργικών σχεδίων και ενισχύει ποιότητας του προϊόντος.


Η παραγωγή ψηφιακής εκτύπωσης πραγματοποιεί πραγματικά τη διαδικασία παραγωγής μικρών παρτίδων και γρήγορη αντίδραση και η παρτίδα παραγωγής δεν υπόκειται σε κανέναν περιορισμό.