Υπερμεγέθη αναστρέψιμο μαντήλι

Τώρα είναι όλο και πιο δημοφιλές να είναι υπερμεγέθη, έτσι το κασκόλ συμβαδίζει επίσης με την τάση των καιρών. Το Oversize Reversible Scarf μας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να είναι υπερμεγέθη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλι και το μήκος του κασκόλ μας μπορεί να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε μορφή.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ονομασία προϊόντοςΥπερμεγέθη αναστρέψιμο μαντήλιΓένοςΓυναίκες, κορίτσια, κυρίες
Υλικό16mm διπλό μετάξιΧαρακτηριστικάΜαλακό, λεπτότερο, λείο
ΕποχήΤέσσερις εποχέςΕκτύπωσηΨηφιακή εκτύπωση


Τώρα το&# 39 είναι όλο και πιο δημοφιλές να είναι υπερμεγέθη, έτσι το κασκόλ συμβαδίζει επίσης με την τάση των καιρών. Το Oversize Reversible Scarf μας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να είναι υπερμεγέθη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλι και το μήκος του κασκόλ μας μπορεί να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε μορφή.


Fώριμος

1. Έχουμε μια ποικιλία από στυλ, χρώματα και αυστηρά τεχνικά πρότυπα για υπερμεγέθη αναστρέψιμο μαντήλι

2. Το υπερμεγέθη αναστρέψιμο κασκόλ δεν είναι εύκολο να διπλωθεί και να παραμορφωθεί στις καθημερινές δραστηριότητες, γεγονός που διασφαλίζει την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής του κασκόλ.

3. Τα κασκόλ μας συμβαδίζουν με την τάση της μόδας. Η συνεγκατάσταση ρούχων είναι διαφοροποιημένη και δεν θα υπάρξουν πολλά προβλήματα συνεγκατάστασης.


Oversized reversible scarfS

Oversized reversible scarves

Η υπηρεσία μας

1. Μετά την παραγγελία, θα κανονίσουμε την παραγωγή και τη μεταφορά το συντομότερο δυνατό.

2. Η υπερβολική μας αναστρέψιμη ποιότητα κασκόλ είναι αυστηρά εγγυημένη. Για τα προϊόντα με προβλήματα ποιότητας, παρέχουμε καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τις καλύτερες λύσεις.

3. Τα μοτίβα που παρέχουμε θα είναι πιο δημοφιλή ή διακριτικά προς το παρόν. Θα αφαιρούμε από καιρό σε καιρό τα μοτίβα και στυλ προς τα πίσω και θα ενημερώνουμε τα πιο πρόσφατα μοτίβα και στυλ.


Ανυπομονούμε για μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες, θα παράσχουμε τη μεγαλύτερη έκπτωση, εάν ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα μας, μπορούμε να στείλουμε ερωτήσεις σε εμάς, θα απαντήσουμε στον ταχύτερο χρόνο!

Hot Tags: υπερμεγέθη αναστρέψιμο μαντήλι, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη

Εξεταστική

You Might Also Like