Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης σε σύγκριση με την παραδοσιακή εκτύπωση;

1. Σύντομος χρόνος δειγματοληψίας, δεν ζητήθηκε λεπτό.


2. Ευρεία γκάμα χρωμάτων, φωτεινά χρώματα και πάνω από 9 ή περισσότερα χρώματα είναι εντάξει για 1 σχέδια. Περισσότερα χρώματα, καλύτερα!

3. Ευρεία γκάμα χρωμάτων, φωτεινά χρώματα, υψηλή ακρίβεια και ευαίσθητες εικόνες

4. Η λύση ψηφιακής εκτύπωσης μπορεί να μετακινηθεί από την παραγωγή μεγάλης κλίμακας, μεγάλης κλίμακας στην κατασκευή μεγάλης κλίμακας, στο γραφείο, στο σπίτι, με εξατομικευμένη παραγωγή μεγάλου μεγέθους, μεγάλου μεγέθους, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των διαφορετικούς πελάτες.

5. Συντομεύστε την παραδοσιακή διαδικασία εκτύπωσης, βελτιώστε τον κύκλο της παραγγελίας και μειώστε το κόστος εκτύπωσης και κατασκευής πλακών.

6. Το σπάσιμο των ελαττωμάτων των παραδοσιακών τεχνών (περιορισμός του χρώματος και των εξωτερικών παραγόντων) μπορεί να κάνει το σχέδιο στο διακοσμητικό χαρτί πιο καθαρό και λεπτό.

7. Να πραγματοποιήσει παραγωγή μικρής κλίμακας και παράλληλα οι παρτίδες παραγωγής να μην υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό και να πραγματοποιούν εξατομικευμένες ανάγκες παραγωγής.

8. Δεν υπάρχει ρύπανση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και επίτευξη πράσινης παραγωγικής διαδικασίας.

9. Βεβαιωθείτε ότι το δείγμα είναι σύμφωνο με το προϊόν. Τα σχέδια δεδομένων και διαδικασιών είναι εύκολο να αποθηκευτούν και οι εκτυπώσεις μπορούν να αναπαραχθούν.

10. Τα σχέδια σχεδίασης δεν χρειάζεται να λαμβάνουν υπόψη τον αριθμό των χρωμάτων και των τύπων μοτίβων. Μπορεί να εμφανίσει χιλιάδες χρώματα μοτίβα.

11. Μπορεί να συνειδητοποιήσει εξαιρετικά μακρά σχέδια και πολλά κομμάτια εξατομικευμένων γραφικών με μεγάλο πλάτος και μεγάλα σχέδια.