Η ιστορία μας

Hangzhou XinHe Textile Co, Ltd, που ιδρύθηκε το 2011, βρίσκεται σε Hangzhou. Είμαστε μια επαγγελματική επιχείρηση που ασχολείται με την κατασκευή και πώληση των ψηφιακών εμπριμέ και κασκόλ & κεραμίδια. Μπορούμε να προμήθεια ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων που πληρούν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Εξατομικευμένες παραγγελίες είναι ευπρόσδεκτες.


Το προϊόν μας

Για ψηφιακή εκτύπωση, έχουμε ένα ευρύ φάσμα των σχεδίων για την επιλογή σας και μπορούμε επίσης να προσαρμόσετε τα σχέδιά τους πελάτες. Εκτός αυτού, μπορούμε να παρέχουμε μεταξωτά υφάσματα στα στερεά χρώματα καθώς και.


Εφαρμογή του προϊόντος

Hangzhou XinHe κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα επεκτείνει τις δραστηριότητές της από την απλή κατασκευή τελικών προϊόντων. Ξεκινώντας από την ψηφιακή εκτύπωση, παρέχουμε τώρα τυπωμένα υφάσματα όπως μετάξι, Πολυεστέρας, βαμβάκι, γραμμή και κάποια έτοιμα στοιχεία, καθώς, όπως μαξιλαροθήκες, κασκόλ και μάσκες ματιών.


Εξοπλισμός για την παραγωγή

Εξοπλισμένο με 8 μεγάλο αυτοκινητόδρομο αντιδραστική ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης και 10 μεταφορά προηγμένων ψηφιακή μηχανή εκτύπωσης, το χρόνο απόκρισης και την ποιότητα είναι εγγυημένη.


Αγοράς παραγωγής

Εξάγουμε κυρίως στην Αγγλία.


Υπηρεσίες μας

Θα παρέχουμε δείγματα πριν από την παραγωγή/κρατήσει ένα μάτι και κάνουμε επιθεώρηση όταν/επιστροφής στην παραγωγή ή να κάνετε εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.